Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyen pasikat szerettek?
Figyelt kérdés
Minden érdekel öltözködésre, hajra, típusra(visszahúzódó vagy inkább nagyszájó vagy pont közepe a kettőnek), meg ilyenek.2009. ápr. 27. 19:36
1/20 anonim válasza:
Adjon azért magára, és a legfontosabb az összhatás. Egy férfi meg ne legyen nyuszi...Ami em azt jelenti, hogy hőbörögjön, hanem pl. suliba órán legyen vmennyire aktív, legyen véleménye,ez is pozitív dolog. Na meg a belsője. Lehet hogy k****a jó pasi, de belül meg üres. Utálom az ilyeneket. Legyen kedves, udvarias, határozott. És amúgy mennyi idős vagy? Mert attól függ milyen lány korosztályra gondolsz. (csak azért, mert a fiatalabb lányok (14alatt) inkább azt nézik, ki a leghelyesebb fiú, meg ki a legmenőbb.)
2/20 A kérdező kommentje:
én 17 vagyok de am. van barátnőm csak úgy kiváncsiságból és olyan 20-22 korosztályra gondoltam
2009. ápr. 27. 19:45
3/20 anonim válasza:
Az én ideálom fekete hajú,fekete szemű pasik.Ne legyen izomkolosszus de kövér se.Lehet szőrös a mellkasa.:PSokat mosolyogjon.Legyen humoros és őszinte.És én legyek neki a legfontosabb és ezt ki is mutassa!Azon kívül legyen talpraesett és megbízható.Ez az én álom pasim.De sajna még nem találkoztam vele.:(
4/20 anonim válasza:
Először is nagyon szeressen. :)
Szóval ne csak azért járjon velem, hogy pl. elmondhassa a haverjainak, hogy van csaja.
Legyen nagyon humoros, de a komoly helyzetekben tudjon éretten viselkedni.
A külsőnél az ápoltság a legfontosabb. Amúgy meg az összhatást nézem. :)
5/20 anonim válasza:
1.vagyok. Én 17 leszek, de sztem a 20-22 éves korsztálynak is vmi ilyesmi... ja és fontos, hogy legyen ápolt :)
6/20 anonim válasza:
23 éves vagyok,számomra a tökéletes pasi a völegényem,szeret,törödik velem,figyel arra hogy mindig jol érezzem magam,ha jó hirt kapunk együtt örül velem,ha rosz kedvem van együtt szomorkodunk,de mindig megprobál maga fölé emelni mintha én tennék meg mindent a kapcsolatunkért,egyszerüen olyan amilyenröl álmodtam!
7/20 anonim válasza:
Szerintem is fontos, hogy egy fiú legyen ápolt, mondjuk én először egy fiún az arcát nézem meg, mert az mindenkinek egyedi. De ezen kívűl csatlakoznék az előttem szólókhoz, vagyis nem azt mondom, hogy izomtömeg legyen, de ne legyen túl kövér. Fontos, hogy tudjon mosolyogni és poénkodni, de lehessen vele komolyan is beszélni. Én személy szerint nem szeretem a menőzős fiúkat, inkább csak nevetni tudok rajtuk, hogy milyen szánalmasak. Persze a külső is fontos, mert végülis lényegében az első benyomás majdnem a legfontosabb, de azért az is ugyanennyire vagy még jobban is fontos, hogy milyen "belül". Én eddig csak kék szemű fiúkba szerettem bele, de ez csupán a véletlen műve volt =)
8/20 anonim válasza:
nekem ugyanaz mint a 2. válaszadónak
csak nekem már meg van ez az álom pasi
nagyon szeretjük egymást
hmmmmm... a fekete haja a sötétbarna szeme és kreol bőre imádom
mondjuk mi nagyon összeillünk mert az én hajam is fekete és kreol bőröm van csak éppen a szemem zöld
vicces de egyszer megkérdezték hogy testvérek vagyunk? :)
9/20 anonim válasza:
Érett, intelligens, idősebb sármos humoros pasikat.
(23, nő)
10/20 anonim válasza:
Én 27 vagyok, de 5 éve a vagyány, nyomulós, nagyszájú pasikat szerettem. A fontos, hogy éreztesse velem, hogy szerinte jó nő vagyok és bejövök neki. De azért ne legyen ripacs /rájátszós/, mert az nagyon gáz. Kezdeményező legyen. És ne legyen sovány.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!