Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki tetszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki tetszik. Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés

Szóval tetszik nekem egy srác.Ő ezt tudja is.De van barátnője.Nemhiszem hogy szeretné mert néha a háta mögött beszél róla és röhög rajta a nagyobb haverjaival.Mikor a lány beteg volt akkor velem meg a barátnőmmel volt és jól elbeszélgettünk.Mosolyog rám meg mondta már hogy tetszek neki meg mindig köszön ha egyedül van.De nemtom most mivan.Szerintem már nemérdekli őt a barátnője de nemtom mért nem szíkt akkor vele.Szerintetek lenne nála esélyem?Vagy tetszek neki_?

(13L) Ő (13F)

2009. ápr. 27. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Első nekifutásra...azt tanácsolom talán várj egy kicsit. Nem sokat, pár napot és ha továbbra sem szakít a barátnőjével, akkor esetleg megpróbálhatod elhívni valahova. Ha közös a szimpátia, szerintem örülni fog neki és ha eddig nem, akkor valószínűleg szakítani fog a barátnőjével. Tehát van nála esélyed.

Ha mondta, hogy tetszel neki, akkor nyilván igaz is.

Második nekifutásra azonban...ha nem ismered eléggé, lehet jobb lenne ha az első pár randinál ismerkednél "csak" vele (mondjuk nálam alapban erről szoktak szólni ismeretlen, vagy viszonylag ismeretlen lánynál, de ez [gondolom én] mindenkinél más), és akkor megtudod milyen is valójában. Megeshet, hogy Veled is hasonlóan bánna és az gyanítom nem esne jól. Sőt...ha tapasztalod, hogy kibeszéli a barátnőjét lehet hogy alapban el kellene gondolkozni: érdemes-e....

A legjobbakat!

Sárky

2009. ápr. 27. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi.Am ma rám nevetett.Meg mikor meglátak a haverjai vmit mondtak neki..meg leöntött vízzel=D Egy kicsit
2009. ápr. 28. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a Te korodban ez marha jó, avagy a szimpátia jele. Majd kinövitek :)))) :P

Sárky

2009. ápr. 29. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit akartok ti 13 évesen:????bas*zni????dugni,kefélni???kurni??sexelni???
2009. jún. 29. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!