Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem laza, meg magabiztos, az már nem is ember a hölgyek szemében?
Már az élethez is kell bizonyos szintű magabiztosság, vagy legalábbis akaraterő, elszántság, különben ha nem valami piszok szerencsés helyre születtél, nem lesz könnyű életed.
Ezt nem vádként mondom, én sem vagyok magabiztos (mondjuk én nő vagyok, de ilyen szempontból szinte mindegy), mindentől félek. Nem is megyek nagyon semmire. :(
De nőként én is inkább olyan férfiakhoz vonzódtam inkább, akik kicsit határozottabbak, talpraesettebbek. Lehet, hogy pont azért, mert én nem vagyok az.
ma 13:30
Lehet, hogy neked tényleg olyan nő kellene, aki szeret egy kicsit irányítani, intézkedni.
Nem arról van itt szó, hogy azért választottam magabiztosabb párt, mert aki nem ilyen, azt nem venném emberszámba. Hogyne venném, én sem vagyok magabiztos, ahogy már írtam. De a párommal jól kiegészítjük egymást így. Kettőnk közül én szeretem megtervezni a dolgokat, ő megvalósítani, intézkedni. Nekem pedig nagy biztonságérzetet nyújt. Érdekes, mert szerintem én is neki. Pedig félősebb vagyok, mint a sokévi átlag.
13:27 voltam.
szeméyleségfejlesztő könyvektől az leszel (brian Tracy pl)
Pua könyveket (csajozás kielemzése) meg elküldöm a legfontosabbakat, küldj egy privit
F18
Hát én lány vagyok és kb. olyan voltam, mint te, de lassan sikerüt leküzdenem ezt a dolgot. Az alkoholt felejtsd el, az nem megoldás. Egyszerűen többet jártam el bulizni, s főleg olyan helyekre, ahol nem voltak ismerősök, mert igy azt éreztem, ha talán hülyét csinálnák magamból, úgysem tudja meg senki az ismerőseim közül. Lassan lassan sikerült megtennem mindazt, amire addig nem vállalkoztam, mert folyton görcsöltem meg féltem, hogy mit szólnak a többiek. Ha ismerkedtem is próbáltam mindig csak azt mondani, amit valójában mondani akartam, mert tudtam, hogy az az idegen srác úgysem tudja ki vagyok, mi vagyok, s ha netán leégetem magam, max. megmondja, hogy menjek a fenébe. Ez az egész igy ment egy darabig, s aztán meg annyira ellazultam, hogy mára már ismerőseim körében sem érdekel, hogy ki mit mond. Túl sok időt vesztegettem el azzal, hogy paráztam minden miatt, s mikor még húsz évesen is szűz voltam , azt mondtam ebből elég és a sarkamra álltam.
22/L
Bárki bármit mond, egy nőnek fontos,
hogy a férfi FÉRFI legyen.
Ez jelenti azt, hogy a magabiztos férfi "támasza" a nőnek. A nő pedig tökéletes biztonságban érzi magát mellette/vele.
Én nem mindig akarok erős nő lenni- elég a munkában ez a szerep- , így imádom 100% -osan a páromra bízni magam. Olyan ez, mint pl. az a bizonyos játék.
A párod mögötted áll, hátra mersz dőlni? Bízol benne?
Bízol abban, hogy elkap és semmi bajod sem lehet?
Életem első pasija -hogy idézzem szavait- egy rakás szerencsétlenségnek titulálta magát.
Miután ezt el is hitte, minden mozdulata, gesztusa,
a tartása erről árulkodott.
Én nem tudtam elfogadni, hogy én vagyok a jóval erősebb jellem.
Nem voltunk sokáig együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!