Létezik ilyen ember (fogszabályzós és magabiztos)?
csak azért mert én baromira nem tudom elképzelni magamon (már 3 éve hogy lehetne fogszabim ,de még mindig nem tudtam rávenni magam)
16/f
nah de létezhet akkor ilyen ember?
a fogszabályzó régen ciki volt de mostmár nagyon menőnek számit
énis szeretnék fogszabályzót:(
hát ja.:D
egyébként nekem is van, bár igaz hogy én meg fiatalabb vagyok nálad és lány vagyok..:D
de hidd el hogy nem azt fogják nézni hogy fogszabis vagy e. különben meg lehet hogy kifejezetten jól áll majd.:)
Nemsokára felrakják az állandó fogszabályzóm, és már alig várom! Ezt most hidd el... Szépek lesznek a fogaim pályaválasztásra (média), ráadásul a fogszabályzó a jövő divatja, nekem nagyon bejön. Aki meg csúfol emiatt, azzal ne is törődj. Neked van egy hibád (a fogad...) és az hamarosan nem lesz többé gond... Ők viszont sosem lesznek tökéletesek ;)
L/13 elitestars
Bizonyára agyonnevelés áldozata vagy. Húzd ki magad, és határozd el, hogy vége az önlebecsülésnek. A fogszabályozó segíteni fog ebben. És baró jó dolog. Ha félsz, hogy majd mit mondanak, gondolj ki előre válaszokat, pl: Úgy-e milyen kreatív??? Kétszáznegyvenezer volt, te meg csak így leszólod?
Valld be, hogy te is ilyenről álmodtál! stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!