Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik ilyen ember (fogszabál...

Létezik ilyen ember (fogszabályzós és magabiztos)?

Figyelt kérdés
alapjáratban nem vagyok magabiztos ha még jönne egy fogszabályzó nem tudom mit csinálnák magammal:S
2010. júl. 22. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem értem, mi oylan gáz egy fogszabályzón... örülj neki h szépek lesznek a fogaid. na pá
2010. júl. 22. 19:09
 2/15 A kérdező kommentje:

csak azért mert én baromira nem tudom elképzelni magamon (már 3 éve hogy lehetne fogszabim ,de még mindig nem tudtam rávenni magam)

16/f

nah de létezhet akkor ilyen ember?

2010. júl. 22. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. A barátom is ilyen. :)) Bár neki már levették. ^^
2010. júl. 22. 19:24
 4/15 anonim ***** válasza:

a fogszabályzó régen ciki volt de mostmár nagyon menőnek számit

énis szeretnék fogszabályzót:(

2010. júl. 22. 19:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Jobb lett volna 3 évvel ezelőtt felrakatnod,és mostanra már 100,hogy leszedték volna....
2010. júl. 22. 20:26
 6/15 anonim ***** válasza:

hát ja.:D

egyébként nekem is van, bár igaz hogy én meg fiatalabb vagyok nálad és lány vagyok..:D

de hidd el hogy nem azt fogják nézni hogy fogszabis vagy e. különben meg lehet hogy kifejezetten jól áll majd.:)

2010. júl. 22. 22:55
 7/15 elitestars válasza:

Nemsokára felrakják az állandó fogszabályzóm, és már alig várom! Ezt most hidd el... Szépek lesznek a fogaim pályaválasztásra (média), ráadásul a fogszabályzó a jövő divatja, nekem nagyon bejön. Aki meg csúfol emiatt, azzal ne is törődj. Neked van egy hibád (a fogad...) és az hamarosan nem lesz többé gond... Ők viszont sosem lesznek tökéletesek ;)

L/13 elitestars

2010. júl. 22. 23:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Bizonyára agyonnevelés áldozata vagy. Húzd ki magad, és határozd el, hogy vége az önlebecsülésnek. A fogszabályozó segíteni fog ebben. És baró jó dolog. Ha félsz, hogy majd mit mondanak, gondolj ki előre válaszokat, pl: Úgy-e milyen kreatív??? Kétszáznegyvenezer volt, te meg csak így leszólod?

Valld be, hogy te is ilyenről álmodtál! stb.

2010. júl. 22. 23:13
 9/15 A kérdező kommentje:
azért szólom le a fogszabit mert az agyamba már beépült valami xar ami miatt cikinek gondolom:S:(
2010. júl. 23. 11:16
 10/15 anonim válasza:
Igen, létezik :) Egyik osztálytársamnak volt(nemrég vették le neki), ugyanúgy imádta ha ő van a középpontban, ugyanolyan magabiztos volt, egyáltalán nem szégyellte. :D Nincs azzal semmi baj, ha valakinek fogszabályzója van. Nekem is lesz nemsokára :)
2010. júl. 23. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!