Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem laza, meg magabiztos, az már nem is ember a hölgyek szemében?
Figyelt kérdés
Mindenki azzal jön,hogy legyek lazább,magabiztosabb,hogy bukjanak rám a csajok. De nem lehet mindenki olyan. El kell fogadni,hogy vannak ilyen meg olyan emberek.2011. szept. 26. 12:42
11/46 napietus válasza:
kezdetnek nem rossz megoldás. én hiszek abban, hogy nemcsak a jellemünk határozza meg a viselkedésünket, hanem ez az út kétirányú. tehát egy bizonyos fajta viselkedés is visszahat a jellemünkre, gondolkodásunkra.
12/46 A kérdező kommentje:
Egy idő után azzá válok.Ha nem,tévedtem. Mint már említettem,a görcsölés hozzám tartozik,a lényem része. Remélem,így is sikerül valalmit elérnem.
2011. szept. 26. 13:12
13/46 BlackSword válasza:
Hogy várod el, hogy komolyan vegyenek a lányok, ha Te magad sem veszed komolyan önmagad??? Másrészt ha állandóan görcsölsz, hogy csajod legyen, akkor nem lesz, mert ez az állandó görcsölésed ki fog hatni a viselkedésedre, és az riasztja a lányokat...
14/46 A kérdező kommentje:
Bár egyedül sem olyan rossz. De egy barátnő azért csak jobb (lenne). Max keresek egy hozzám hasonló csajt.
2011. szept. 26. 13:14
15/46 A kérdező kommentje:
Mégis mit kéne magamon komolyan venni? Folyton az jár a fejemben,hogy mikor lesz már csajom,meg a hiányra gondolok.
2011. szept. 26. 13:15
16/46 napietus válasza:
azért írtam ezt neked, mert nemcsak a magánéletben, de az élet minden területén fontos, hogy az ember ne görcsöljön és magabiztos legyen. ez megmutatkozik az anyagi boldogulásban, szakmai előmenetelben, mindenben. maszek létem előtt több évet voltam vezető beosztásban. a beosztottjaim között többen sokkal több tudással, tapasztalattal rendelkeztek nálam. mégis én voltam a főnök, és ők a beosztottak. hogy miért? azért. határozottság, marketing, alkalmazkodókészség. ennyi a titok. a szakmai és magánéletben egyaránt. mert ember egy van. nem lehetsz 8-tól 4-ig ilyen, utána meg olyan.
17/46 A kérdező kommentje:
Minegy,iszok egy kis alkoholt,aztán lazább leszek. Vagy ahogy -a múltkor is - leiszom magam.
2011. szept. 26. 13:17
18/46 napietus válasza:
"Folyton az jár a fejemben,hogy mikor lesz már csajom,meg a hiányra gondolok."
ja, hát ennyire nagy jelentőséget meg ne tulajdoníts az ügynek :) az egyenes út a kudarchoz.
19/46 A kérdező kommentje:
Akkor teszek az egészre. Ha lesz olyan csaj,aki érdemes rám,akkor jó. Ha nem,egyedül is megleszek.
2011. szept. 26. 13:21
20/46 asdface válasza:
Én is túl komolyan vettem az elején, azzal ráérsz.
Te se akarsz magad mellé egy "mindigszomorúarcúésazongondolkozóthogyhogylehetnenekibepasiznia" típusú lányt.
Te is azt szeretnéd szerintem, hogy sokat nevess mellette,legyen jó fej és értse a vicceket. (vagy csak én akarok ilyet? :D)
Nevettesd,hülyülj vele, szédítsd, piszkáld, légy szőrszálhasogató!
Mint ha egy haveroddal lennél és menni fog. ;)
Tudom idő kérdése, de hamar belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!