Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden mai egyetemista lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden mai egyetemista lány ilyen? Vagy csak én vagyok régimódi?

Figyelt kérdés

Üdv!

Elsőéves egyetemista vagyok, ebből kifolyólag új még nekem ez.

Abból a szempontból nem panaszkodhatok, hogy sok lány van a karunkon. Na de milyenek :S

És itt nem a kinézetről beszélek.

Volt most meglehetősen sok parti az elmúlt időben (gólyatábor,hajó, csütörtök esti partik ), és hát az alaptéma a diszkó volt. És kb az összes csaj (vagy igen nagy részük) össze-vissza smárolt mindenféle randommal. És ez az ami nekem nagyon fura.

Bár nem vagyok egy nagy diszkós arc (gimi alatt csak kiskocsmákba jártunk...), de ez akkor is meglepett.

A másik, meg hogy most nemrég szakított a gimis barátnőm velem, 1 év után. Nem csaltam meg, egyszerűen nem működött már.

Vele mindent meg tudtam beszélni, vele el lehetett menni színházba...na most, viszont ha megnézem a karunkon lévő "partisunákat", az összes kis buta ribancnak tűnik...

Vagy hangsúlyozom, én vagyok a maradi.

Nekem nem is a szex hiányzik (pedig itt aztán annyit meg lehetne baszni...;)), hanem a "lelkizés". Értelmes beszélgetések, stb

Kérlek nyugtassatok meg hogy vannak normális lányok is az egyetemen!

És ez alatt nem azt értem hogy buli helyett otthon/koliban ül (bár ez sem rossz), hanem hogy esténként nem smárol random formákkal...

19/f

2011. szept. 24. 19:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
vannak normálisak, sőt!.. csak sztem túl sok olyannal találkozol akik simán kaphatóak vmire egy buli alatt mert az úgy nagyonjóbulinekik....ilyenek mindíg is voltak, vannak és lesznek. én pl ennek örülök:D de persze elég idegesítő tud lenni ha elvagy vkivel(ismerkedsz vele) aztán egyszer csak KATT! és megváltozik és felszed fél perc alatt vmi gyökeret.
2011. szept. 24. 22:23
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan dolog,hogy én,mint egyetemista lány,ugyanezt látom a pasikban.és a normális pasiknak nem is a normális lányok kellenek..túl szép lenne úgy a világ.
2011. szept. 24. 23:02
 23/26 anonim ***** válasza:
igen.
2011. szept. 24. 23:20
 24/26 anonim ***** válasza:
sztem a normálisaknak a normálisak kellenek, de inkább megpróbálják aa 'nem'normálisakat mert abbanv an kihívás és akár jó-akár rossz a tapasztalat mégis rájuk hajtanak, pl én.
2011. szept. 24. 23:39
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Énis örülök neked Carlos, bár sokat nem tettél hozzá a témához, ahogy azok sem akik huszadjára is leírják hogy de igenis vannak normális lányok.

Tudtam hogy valami konkrét oka van az elkeseredettségednek, és a végére csak kibújt a szög a zsákból :) Azért mert egy csaj otthagyott ismét csak magadat hibáztathatod. Nem voltál elég érdekes, nem jöttél be neki eléggé, nem illetek össze... Minek siránkozol egy olyan után akit elméletileg megvetsz, és elítélsz mert nem a barátjával smárolt. Gondolom hogy ki lennél akadva ha esetleg veled smárol az este végén...

A másik meg hogy ha nem a partypiccsák kellenek neked akkor miért kell feltétlen buliba próbálkoznod? Ahogy te frusztrált vagy amiért jobb kinézetű/határozottabb pasik lenyúlják a "jó" csajokat, a bulikban támasztott elvárásoknak nem megfelelő lányok is azok lehetnek... Mennyivel könnyebb lenne ha ezt a kellemetlen helyzetet kikerülnéd és bulin kívül ismerkednél? Ja, hogy akkor már nem megy :) Értem én. A kötekedő vadbarom.

2011. szept. 25. 13:38
 26/26 A kérdező kommentje:
milyen jó hogy ilyen közelről ismersz :D
2011. szept. 25. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!