Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok. Decemberben egy egyetemista bulin összejöttem az egyik csoporttársammal.Van rá esély, hogy járjunk? Légyszi minél többen írjatok!
Köszi, hogy ilyen hamar írtatok! :)
Találkozni azért nem, mert nem egy városban lakunk. Az egy dolog, hogy közös a suli... De én bejárós vagyok, és így kicsit nehéz. Amúgy ez nem is lenne gond, ha végre beindulnának a dolgok. :)
Hétfőn odalépek hozzá, hogy szeretnék vele beszélni, és elmondom neki, hogy mi a helyzet. :)
Nagyon köszi a biztatást!
Nyugodtan írjanak a többiek is!:)
Nagyon köszi! :)
Én is inkább személyesen szeretnék vele beszélni, mert akkor látom, hogy hogyan reagál a dolgokra, msn-en pedig azt ír, amit akar... :)
És az szerintem tuti, hogy érdeklem őt, azok a beszélgetések... :D
Tényleg csak az kell, hogy valaki megtegye az első lépést. Úgy látszik, én leszek az. :P
Fogod magad, előadás/gyak után odalépsz hozzá (de azért ne az egész csoport szeme előtt), mélyen a szemébe nézel, rámosolyogsz, és a szája sarka fölé kicsivel egy apró puszit biggyesztesz. Majd egy szó nélkül lelépsz.
Én fiú vagyok, lánynál már működött, szerintem fordítva is ütni fog:)
Ha ezután sem lép a srác, akkor buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!