Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden mai egyetemista lány ilyen? Vagy csak én vagyok régimódi?
Üdv!
Elsőéves egyetemista vagyok, ebből kifolyólag új még nekem ez.
Abból a szempontból nem panaszkodhatok, hogy sok lány van a karunkon. Na de milyenek :S
És itt nem a kinézetről beszélek.
Volt most meglehetősen sok parti az elmúlt időben (gólyatábor,hajó, csütörtök esti partik ), és hát az alaptéma a diszkó volt. És kb az összes csaj (vagy igen nagy részük) össze-vissza smárolt mindenféle randommal. És ez az ami nekem nagyon fura.
Bár nem vagyok egy nagy diszkós arc (gimi alatt csak kiskocsmákba jártunk...), de ez akkor is meglepett.
A másik, meg hogy most nemrég szakított a gimis barátnőm velem, 1 év után. Nem csaltam meg, egyszerűen nem működött már.
Vele mindent meg tudtam beszélni, vele el lehetett menni színházba...na most, viszont ha megnézem a karunkon lévő "partisunákat", az összes kis buta ribancnak tűnik...
Vagy hangsúlyozom, én vagyok a maradi.
Nekem nem is a szex hiányzik (pedig itt aztán annyit meg lehetne baszni...;)), hanem a "lelkizés". Értelmes beszélgetések, stb
Kérlek nyugtassatok meg hogy vannak normális lányok is az egyetemen!
És ez alatt nem azt értem hogy buli helyett otthon/koliban ül (bár ez sem rossz), hanem hogy esténként nem smárol random formákkal...
19/f
bme :D
nem villanykar:D
és am a kötekedő arcnak: vannak ismerőseim, rengeteg új barátra tettem szert már a gólyatáborban.
és igen, próbáltam érte tenni.
beszélgettem (viszonylag sokat) egy csajjal a legutolsó partin, elmentem wcre, és mire visszamentem, már egy csávóval smárolt, aki nem is a barátja volt. szóval az ilyenek amik kiverik nálam a biztosítékot.
bme?
A műszaki egyetem?nem inkább a Budapesti modellképzőre gondolsz, amikor azt írod h jó csajok vannak az iskolában?:D:P
A bme nem arról híres h számtalan helyes csaj jár oda:)
műszaki :D
vannak karok ahol egész fullos csajok vannak.
a mienk például olyan :p
jók a pogramok, csak sok a köcsög.
Vannak egyetemen is normális csajok, lehet pont azokat vetted eddig észre, akik azt akarják, hogy észre is vegyék őket... keresgélj, nem csak s.nák vannak, hanem normálisak is:)
egy harmadéves egyetemista lány:D
vbk :D
ja és a régimódi 20/l-nek írtam egy üzit :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!