Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden mai egyetemista lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden mai egyetemista lány ilyen? Vagy csak én vagyok régimódi?

Figyelt kérdés

Üdv!

Elsőéves egyetemista vagyok, ebből kifolyólag új még nekem ez.

Abból a szempontból nem panaszkodhatok, hogy sok lány van a karunkon. Na de milyenek :S

És itt nem a kinézetről beszélek.

Volt most meglehetősen sok parti az elmúlt időben (gólyatábor,hajó, csütörtök esti partik ), és hát az alaptéma a diszkó volt. És kb az összes csaj (vagy igen nagy részük) össze-vissza smárolt mindenféle randommal. És ez az ami nekem nagyon fura.

Bár nem vagyok egy nagy diszkós arc (gimi alatt csak kiskocsmákba jártunk...), de ez akkor is meglepett.

A másik, meg hogy most nemrég szakított a gimis barátnőm velem, 1 év után. Nem csaltam meg, egyszerűen nem működött már.

Vele mindent meg tudtam beszélni, vele el lehetett menni színházba...na most, viszont ha megnézem a karunkon lévő "partisunákat", az összes kis buta ribancnak tűnik...

Vagy hangsúlyozom, én vagyok a maradi.

Nekem nem is a szex hiányzik (pedig itt aztán annyit meg lehetne baszni...;)), hanem a "lelkizés". Értelmes beszélgetések, stb

Kérlek nyugtassatok meg hogy vannak normális lányok is az egyetemen!

És ez alatt nem azt értem hogy buli helyett otthon/koliban ül (bár ez sem rossz), hanem hogy esténként nem smárol random formákkal...

19/f

2011. szept. 24. 19:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Milyen szak?
2011. szept. 24. 20:30
 12/26 A kérdező kommentje:

bme :D

nem villanykar:D

és am a kötekedő arcnak: vannak ismerőseim, rengeteg új barátra tettem szert már a gólyatáborban.

és igen, próbáltam érte tenni.

beszélgettem (viszonylag sokat) egy csajjal a legutolsó partin, elmentem wcre, és mire visszamentem, már egy csávóval smárolt, aki nem is a barátja volt. szóval az ilyenek amik kiverik nálam a biztosítékot.

2011. szept. 24. 20:34
 13/26 anonim ***** válasza:

bme?

A műszaki egyetem?nem inkább a Budapesti modellképzőre gondolsz, amikor azt írod h jó csajok vannak az iskolában?:D:P

A bme nem arról híres h számtalan helyes csaj jár oda:)

2011. szept. 24. 20:42
 14/26 A kérdező kommentje:

műszaki :D

vannak karok ahol egész fullos csajok vannak.

a mienk például olyan :p

jók a pogramok, csak sok a köcsög.

2011. szept. 24. 20:45
 15/26 anonim ***** válasza:

Vannak egyetemen is normális csajok, lehet pont azokat vetted eddig észre, akik azt akarják, hogy észre is vegyék őket... keresgélj, nem csak s.nák vannak, hanem normálisak is:)

egy harmadéves egyetemista lány:D

2011. szept. 24. 20:49
 16/26 anonim ***** válasza:
na melyik karra jársz? csak érdekel h feltérképezzem a lányokat h ki-mit-hol tanul:P
2011. szept. 24. 20:52
 17/26 A kérdező kommentje:

vbk :D

ja és a régimódi 20/l-nek írtam egy üzit :p

2011. szept. 24. 20:56
 18/26 anonim ***** válasza:
fasza,már az egyetemista lányok is általánosítva vannak?!kérlek ne gondolj ilyen hülyeségeket...nem minden egyetemista lány ilyen,ismerem ezt a típust én is szaktól és kartól függetlenül,de sokan vagyunk,akik máshogy is tudunk szórakozni...
2011. szept. 24. 21:14
 19/26 A kérdező kommentje:
elnézést, nem akartalak megbántani. én csak arról beszéltem amit láttam...
2011. szept. 24. 21:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer fordult velem elő hogy kavartam buliba. Mindkettő eset azért történt mert egy pali rendesen pofára ejtett... De rájöttem hogy ez nem megoldás, meg igazából én vagyok az egyik legjobban lenézi az ilyen lányokat... Szóval nem akarok közéjük keveredni. Élvezni kell a fiatal éveket szétbulizni az agyad de nem feltétlen minden nap más arcokkal.
2011. szept. 24. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!