Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket szeretnék kérni. Egy rég nem látott barátomnak hogyan kezdjem el a levelét irni, hogy ne az az unalmas és hétköznapi legyen?
Van egy lány akivel nagyon jóban voltunk, de úgy hozta a sors, hogy már nagyon régóta nem tudtunk találkoztunk. Na most szeretnék neki levelet irni, de ilyenkor általában ötlethiányban szenvedek, hogy hogyan kezdjem el, hogy érdekesnek találja. Nekem ami beugrott az az, hogy:
Hello.
Régóta nem hallottam már feőled és rád gondoltam (eszembe jutottál). Érdekelne, hogy mizu veled manapság.
De ez szerintem nem épp a legmegfelelöbb. Hasonlókra lennék kiváncsi, de nem túl nyálasakra.
Szia --név--!
Elég hosszú idő eltelt mióta utoljára találkoztunk, biztos emlékszel még Rám ---te neved-- Vagyok és érdekelne, hogy ezalatt az idő alatt mi minden történt az Életedben! Pl: Hogy megy a suli? / Mit dolgozol? mit szoktál csinálni szabadidődben, esetleg összefuthatnánk? Várom leveled!
Puszi
NEkem ilyesmi jutott eszembe :) L/17
Kösz szépen.
Épp ilyenre gondoltam.
Sajna nekem nem jutnak eszembe.
Ha van valakinek még más ötlete akkor irjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!