Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Milyen jeleket adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen jeleket adtok egy lánynak, aki "közeledik" felétek, ha pl: nem jön be nektek?

Figyelt kérdés
Sajnos, nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e a kiszemeltemnek, vagy csak barátkozni akar... :( 18 L
2011. szept. 22. 18:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor ezek szerint én vagyok az egyik kivétel a sok közül. Én nem igazán szoktam figyelni, hogy egy srác, hogy ül amikor velem beszél... Fura mert amikor vele vagyok úgy érzem, hogy tetszek neki, de tényleg amikor elgondolkozom az esetleges jeleken, akkor megtorpanok, elbizonytalanodok, hogy: Á, miért pont Én? Dehogy! :D
2011. szept. 23. 16:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Jah, és nem "híres női jeleket" szoktam küldözgetni, hogy keresztbe teszem a lábam meg ilyenek. Szerintem ezek nem jelentenek semmit, akkor ennyiből a metrón egy csomó csaj jeleket küld valakinek? Hülyeség! :D Én inkább próbálom keresni a társaságát, több mindent megtudni róla, ilyesmik... :)
2011. szept. 23. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:

"Jah, és nem "híres női jeleket" szoktam küldözgetni, hogy keresztbe teszem a lábam meg ilyenek. Szerintem ezek nem jelentenek semmit"

Ennek én örülök a legjobban. A nő társaidat is felvilágosíthatnád erről.

2011. szept. 24. 04:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők nagy része tudja, hogy nem jelent semmit. :)
2011. szept. 24. 08:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért csinálják?
2011. szept. 25. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!