Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-fiúk, mik az ideálotok, csak külsőre?
Hát nekem az ideálom konkrétan Bill Kaulitz.
Kinézetileg meg:
fekete/sötét haj
magas, vékony, nem kigyúrt
barna szem
nőies arc
és ne legyen szakálla vagy ilyesmi mert azt nem viselem jól:D
Egyébként, ez nem olyan fontos nekem. Mert mondjuk Billnek most szőke haja van meg szakálla, de továbbra is ő maradt az ideálom.
Jesszusom, nekem nagyon sok ideálom van. =) Bár hozzáfűzném, egy pasiba nem a kinézete, hanem a stílusa, kisugárzása, viselkedése, valamint a műveltsége miatt tudok beleszeretni.
Előny az, hogyha magas, és szemüveges. ^^ Egyáltalán nem baj, hogyha nőies arca van, de legyen egyben férfias is, ha értitek. Szóval egy kicsit izmos, de ne izomagyú.
Na, akkor én is, sosem elég. :):)
Férfiasabb pasik. Főleg az idősebbekre bukok, való életben is, hátrányomra is vált... :S (16 éves vagyok)
A legeslegkedvenc, mindenki felett áll:
Nem sok kéne, hogy rávessem magam, pedig nem fiatal már... De örök szerelem marad. Jól áll neki a kora.
Aki még nagyon bejön, az Jackson Rathbone.
Aztán, Jamie C. Bower. Őt is imádom, gyönyörű szemei vannak, pedig nem szeretem a kék szemet. De az ő szemei...
És végül, az erősebb idegzetűek részére. -lehet megkövezni ˇˇ- Marilyn Manson, mint arcberendezésileg, mind stílusilag, és még testalkatilag is. Őt is imádom. (pedig mekkora különbség van közte és Johnny között... nem szabad általánosítani.) Mellesleg a zenéjét is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!