Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le az utcán?
Figyelt kérdés
Most év elején a mi sulink mellé költözött egy suli, tehát lett egy szomszédunk. Néhány hete láttam meg onnan egy lányt aki egyből megtetszett, s most a héten is láttam őt mikor ment haza(ott állt a buszmegállóban), de nem tudtam hirtelen mit tegyek. Az ilyen helyzetekben mindig attól félek hogy szinte minden ok megvan rá hogy ne sikerüljön mert egy ilyen bepróbálkozásra úgy is csak azt mondaná mindenki hogy sietnie kell haza. Az ilyen esetekben mi a legjobb módszer? Mit mondhatnék neki ha legközelebb látom?2009. ápr. 23. 22:55
1/4 anonim válasza:
Szólítsd fel a veled való fagyizásra. Itt a nyár.
2/4 anonim válasza:
de inkább azt mondom, várj ki egy közös érdekes szitut (pl úttesten 4kézláb ajvékoló csöves), amin együtt nevethettek és beszédbe elegyedhettek. De ha szimpi vagy neki (most pl. visszanéz, ha bámulod), akkor úgyis bármi miatt megszólíthatod, mosolyogni fog és alig fogod tudni befogni a száját. Ha meg nem, hát nem: van még 1000 másik.
3/4 anonim válasza:
Szia
Ha legközelebb látod a busz+állóban menj oda hozzá és kérdezd meg tőle hogy melyik buszra vár.Ha esetleg csak egy busz áll ott meg akkor kérdezd meg tőle azt hogy elment e már a busz és ha igen akkor mikor jön a következő.Vagy egy másik ötlet:állj oda hozzá közel és ejts le a lány mellé vmit(pl:a bérleted) ha észreveszi hogy leejtetted akkor hátha felveszi neked.De lehet hogy csak szól neked hogy leejtetted a bérletedet, de onnantól szerintem már működnie kellenne a dolognak.Remélem a 2 közül vmelyik beválik neked.Szorítok hogy sikerüljön
4/4 anonim válasza:
Szerintem ilyenen nem kell görcsölni, mert akkor észreveszi, és lehet, az még cikibb, mintha elutasít. Mosolyogj sokat és legyél közvetlen! Akkor ha nem jól sül el, azt is elhitetheted vele, hogy te ilyen vagy, hogy "mindenkit" leszólítasz és akkor talán nem olyan kellemetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!