Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jel után szólítsam le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jel után szólítsam le a lányt az utcán?

Figyelt kérdés

annyi szép lányt láttok az utcán naponta, hogy az iszonyat, szeretnék leszólítani lányokat, viszont ha pofátlanul oda mennék hozzá ( nem add semmilyen jelet) , akkor az gáz lenne, és ezért nyitottam ezt a topikot, hogy a mosolygáson kívül megtudjam, hogy milyen jelet adtok lányok az utcán. Milyen kis apró jelei vannak, annak ha nyitottak vagytok? Tudom a testbeszéd...de sokszor csalóka...

a szemezés rejtelmeibe is bevezethetnétek, mert nem mindig igaz az sem pl. hogy ha bejössz neki akkor szemezés után le (földre) tekint majd a másik irányba (pl. balra)

szóval ténylegesen érdekelne, örülnék ha írnátok lányok

22/F

2009. júl. 8. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Férfiként érdekes kérdés.

Nem rengeteg, de elég sok barátnőm volt már. Viszont nem tudok "csajozni". Még sosem szólítottam le lányt utcán, sőt még szórakozóhelyen sem.

Béna belépő szövegekkkel én is bénának érezném magam.

Nálam az működik, hogy közös ismerőssel van és megtetszik és beszélgetünk és legközelebb már ismerősként találkozunk, vagy a véletlen éppen oda sodor - munka, tanulás, hobbi, stb. - ahol van egy közös kapcsolódási pont és így könnyen kialakul egy beszélgetés, ismeretség, szimpátia ami tovább is vihető esetenként.

Az meg, hogy akár rám mosolyog és akár jól is értelmezem azt, hogy bejövök neki, még nem jelent semmit, mert a nőkre is igaz a férfiduma, hogy "hűséget fogadtam és nem vakságot", tehát egy tetszés kimutatása mellett ő még simán lehet egy jó párkapcsolatban valakivel.

Egy apró kis izgató szemezés valahol nekem személy szerint pont elég, feldobja a napom és megyek tovább, nem akarom elrontani egy béna közeledéssel, mert tudom, hogy sokszor a nők is csak ennyit várnak tőle.

2009. júl. 8. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért érdekel, hogy sikerül-e vagy nem? Csak csináld. Jel amúgy ha feltűnően néz, vagy odanézhetne pont és feltűnően nem néz. :D De ne törődj a jelekkel. Csak menj.
2009. júl. 8. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Az utcán nem ajánlom a nők leszólítását. Ebből ugyanis azt a következtetést vonják le, hogy kétségbeesett, magányos ember vagy, talán alkoholista. (Ugyanis az utcai leszólítás az ilyenek stílusa egy bizonyos életkor felett). Ráadásul, ha az utcai leszólítás sikerrel jár, akkor tudhatod, hogy a nő, akit "megszereztél", olyan is. Tehát olyan problémás nő, akinek minden alkalmat meg kell ragadnia, és nem áll módjában válógatósnak lenni, és ezért elmegy valakivel, aki az utcán leszólítja, ahelyett, hogy (ld. fent) távol tartaná magát az ilyen alakoktól. Szemezés, tesbeszéd stb... nem az utcán kell ezt a tudát használni, hanem egy szokványos udvarlási helyzetben.
2009. júl. 8. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:

hát azzal nem értek egyet , hogy netán problémás lenne, a csaj agyban , nem biztos, hogy mindenkivel szóba áll, így nem is következtethetünk egyenesen arra amit írtál, konkrétan nem is feltételezhetjük, mivel 1 ilyen szituációban láttunk és az is velünk kapcsolatos ( kicsit sztem általánosítasz ,de ez mindenki szíve joga)

a másik oldalra meg szintén igaz, a fentebbi nem feltétlen alkoholista ,mert leszólít az utcán 1 nőt,

miért lenne feltétlen szánalmas egy ilyen szituációban való udvarlás? az írásod üzenete kb az volt, hogy megvan a helye ezeknek a dolgoknak, ezalatt mikre gondolsz?

tételezzük fel látsz egy döbbenetesen szép csajt, és ő is így vélekedik rólad (sajnos köztudottan a nők strucc effektus és inkább nem szólítanak le fiút, inkább elmegy mellette és elkönyveli, hogy a srác volt lúzer leszólítani és így már nem is jön be neki kb ki racionalizálja magának a dolgot...) akkor nem szólítod le, abban az esetben ha a testbeszéd ezt sugallja , hogy gyerünk?

2009. júl. 8. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:

"nem feltétlen alkoholista ,mert leszólít az utcán 1 nőt,

miért lenne feltétlen szánalmas egy ilyen szituációban való udvarlás?"

Nem, nem feltétlen. De könyörgök, hadd ne kelljen már ezerszer megfutnom a kötelező köröket, és minden mondat végére odabiggyeszteni, hogy "nemmindigcsakáltalában", meg "többnyirebártiszteletakivételnek". Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk, hogy az életben semmi sem 100%, semmi sem feltétlen, semmi sem "mindig" és "minden", de azért léteznek megfigyelhető szabályosságok.

Kötelező körök megvoltak, most térjünk a tárgyra.

"az írásod üzenete kb az volt, hogy megvan a helye ezeknek a dolgoknak, ezalatt mikre gondolsz?"

Megvan a helye. Az utca a közlekedés helye. Az emberek valahonnan valahova mennek rajta. Ezért nem a leszólítás helye. Ellentétben a korzóval, amely kifejezetten a leszólítás helye (pl. tengerparti sétányok). Vagy ellentétben a szórakozóhelyekkel, kávé- és teaházakkal, koncertekkel, különösen a szabadtéri koncertekkel és fesztiválokkal. A fürdőkkel és hotelekkel, üdülőkkel, tenger- és tópartokkal. Vagy ellentétben a tanfolyamok és különórák szüneteivel, egyetemek és más oktatási intézmények ebédlőivel és társalgóival, könyvtárak előtereivel, szórakozóhelyekkel, kiállításmegnyitókkal, felolvasóestekkel, filmklubokkal. Ezeken a helyeken szokás ismerkedni. Az utcán kétségeesett vagy pszichológiailag problémás emberek szokása ismerkedni. Egy szép nőnél naponta átlagosan akár egy tucatnyi vén kecske és primitív proli próbálkozik be az utcán. A jobb természetűek persze udvariasan hárítják ezeket.

Ha úgy viselkedsz, mint a nagy többség, azon belül pedig a minimum alsó-középosztálybeliek, akkor vagy normális. Ha nem úgy viselkedsz, akkor nemnormális vagy, amit az emberek lenéznek.

"tételezzük fel látsz egy döbbenetesen szép csajt, és ő is így vélekedik rólad (sajnos köztudottan a nők strucc effektus és inkább nem szólítanak le fiút, inkább elmegy mellette és elkönyveli, hogy a srác volt lúzer"

Ha a nő döbb. szép, és tetszel neki, és elmegy melletted, akkor nem lúzernek, hanem foglaltnak tart :)

"nem szólítod le, abban az esetben ha a testbeszéd ezt sugallja , hogy gyerünk?"

Ritka az ilyen eset, mert nem vadászni vannak az utcán a nők (leszámítva a prostituáltakat). Igen, előfordult, hogy utcai helyzetben egy nőnek jeleztem, hogy tetszik, és ő megköszönte. De itt csak egy bókról, sőt, egy elismerő gesztusról és egy köszönetről van szó, nem leszólításról. Nekem sem kellene olyan nő, aki nem zárkózik el egy utcai leszólítástól.

2009. júl. 8. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen univerzális jel, ami után tudod, hogy lehet valami köztetek.

Én ritkán szoktam az utcán csajozni, de van egy általános receptem:

Ha szemezel a lánnyal, és nem akarod futni hagyni, akkor kérdezz meg tőle valami alapvető dolgot, amit egy járókelőtől megkérdeznél (merre van az xy utca, vagy ilyesmi).

A legrosszabb ami történhet, hogy nem válaszol, nabumm.

Ha válaszol, akkor a beszédéből érezni fogod, hogy lehet-e valami. Ha visszakérdez, akkor már nyert ügyed van, könnyen elkezdhettek dumálni, a többi már jönni szokott magától.

2009. júl. 8. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
értem, hogy mire gondolsz:) de azért megpróbálok egyensúlyozni a két oldal között:)
2009. júl. 9. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!