Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólitsam le az utcán, azt a lány, aki tetszik?
Sztem kb. így: Szia, bocsi hogy zavarlak de aranyosnak tűnsz, lenne kedved meginni valamit?
Vagy megkérdezheted hogy nincs-e kedve megismerkedni veled.. a lényeg h add önmagad és ne legyél túl erőltetett, nyomulós:)
Sok sikert
17L
Ez a hello cica van gazdád?Ez vicces de azért ne ezt mondd:):)Ha hozzám úgy jönne oda valaki hogy:
Szia!Láttalak már többször is és nagyon szép lány vagy nagyon tetszel.Nem lenne kedved esetleg találkozni velem valamikor amikor neked jó???
na akkor én elmennék vele meginni valamit de én avgyok ilyen típus.Lehet h a csaj is de lehet ő nem!Gondold át!
vedd lazára a dolgot,kérdezd meg mosolyogva kedvesen mennyi az idő :D demost komolyan :)
abból leszűröd hogy bejössz-e neki vagy nem,érdemes-e próbálkozni vagy nem..
utána megkérdezheted hogy lenne-e kedve veled meginni valamit vagy csak sétálni,fagyizni.. :)
és tuti nem futnék el ha tetszik a srác és mosolyog :D
hajrá ;)
-szia! van zsepid?
-nincs
-és adjak ?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!