Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Most kerültem új iskolába, mivel kilenncedikes vagyok. Az osztályunk 2/3- da lány, kevés fiú jár az osztályunkba. Van egy fiú, aki csomószór néz, és is sokat nézem, és csomószor összetalálkozik a tekintetünk, de én ilyenkor mindig elkapom a fejem, mert zavarba vagyok, mivel nagyon be jön a fiú.Mindig mosolyog rám.Egyébként ő a legjobb srác az osztályba. Amúgy még nem beszéltem vele soha. Sherintetek bejövök neki, vagy ez csak osztálytársi kedvesség? Lécci segítsetek, nagyon fontos lenne! :$
2011. szept. 17. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem érdeklődik irántad, és ez jó. ha gondolod, vedd fel msn-re, vagy csak spontán beszélgess vele a suliról, hiszen most kezdődött még el :)

aztán, ha tényleg érdeklődő, akkor suli után is beszélgethettek, és nem kell randinak titulálni! :)

remélem segített egy picit! :)

L/17

2011. szept. 17. 14:24
 2/10 bánomisén ***** válasza:
Hogy bejössz-e neki, azt csak ő tudja, te viszont tudsz vele beszélgetni. Osztálytársak vagytok, egy csomó közös témátok van ebből adódóan, és még csak nem is feltűnő, ha szóba elegyedtek, hiszen osztálytársak szoktak szólni egymáshoz. A többi meg alakul magától.
2011. szept. 17. 14:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem merek odamenni hozzá, amúgy is rajtam eléggé meglátszik, ha valaki bejön. Még soha nem volt barátom egyébként.
2011. szept. 17. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Sherintem próbáld előszőr a neten beszélgetést, ha élőben nem megy. 13/f
2011. szept. 18. 11:13
 5/10 bánomisén ***** válasza:

Esetleg keresd meg valamelyik közösségi oldalon és jelöld be barátnak. Utána már tudtok írásban beszélgetni.

És azért közben tanulni se felejts el ám... :-)

2011. szept. 20. 16:08
 6/10 A kérdező kommentje:
facebookon már bejelöltem az első héten, de nem merek irni neki, mert kicsit hűlyèn néznevki, h a suliba nem beszélünk egy szot se, csak mosolygunk egymásra, ha véletlenül találkozik a tekintetünk.
2011. szept. 20. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Szóval akkor most az a terved, hogy 4 éven keresztül nem szólsz hozzá és aztán elfelejted?

FB-n meg lehet keresni, valami elképesztően hétköznapi kérdéssel és utána élőben is odadobhatsz egy köszönömöt a válaszért. Onnantól már a láthatatlan kommunikációs gátat leromboltad, és idővel már akár beszélő=haveri viszonyba is keveredhettek, ami majd az év során tovább megy, ha tényleg szeretne veled járni.

2011. szept. 21. 22:49
 8/10 A kérdező kommentje:

eljutottunk addig, hogy rámköszönt.!! xdd

ez talán jelenthet valamit....... :)

2011. szept. 23. 15:19
 9/10 bánomisén ***** válasza:

Gratulálok! Egyébként köszönni illik, ez csak annyit jelent, hogy jólnevelt.

Viszont, ha már így alakul a dolog, meg az iskola is új számodra, akkor írj neki Fb-on és kérdezz valamit az új sulival kapcsolatban. Az nem feltűnő, éppen akkor is az eszedbe juthatott. A lényeg, hogy elinduljon a beszélgetés. Drukk!

2011. szept. 25. 01:51
 10/10 A kérdező kommentje:
amúgy nála nem alap dolog. a három hé alatt egyszer köszönt ràm, pedig többször találkoztunk. fb- on addig jutottunk el, h boldog névnapot kivàntam neki :)
2011. szept. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!