Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem ertem, hogy miert kerult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem, hogy miert kerult el engem?

Figyelt kérdés

Ez volt a tegnapi kerdesem :

Ma megint fogok talakozni azzal a sraccal, aki nagyon bejon nekem. Kozos tarsasagba jarunk, de eddig meg par szonal tobbet nem beszelgettunk. Az a gondom, hogy hosszu ido utan vegre van egy srac aki nagyon bejon minden teren, ugyhogy nem akarom elszurni. Viszont felek attol, hogy nem fog eszembe jutni egy ertelmes mondat. Mit tegyek, hogy lenyugodjak.? 28L

Most jottem haza a bulibol. O is ott volt, minden okes volt, nyugodt voltam, es amikor vegre sikerult kettesben maradnom vele, akkor az egyik kommentjerol kerdeztem, amit egy weboldalra irt. Valaszolt. Aztan ramutatott egy baseballsapkas pasira, aki ott volt a kozelben, hogy nem akar vele most beszelni, es otthagyott kint, bement vissza a szorakozohelyre. Csak lestem, hogy most mi van?

Utana figyeltem ot, mindenkivel, de szo szerint mindenkivel, meg idegenekkel is elbeszelgetett, csak engem kerult el. Ez nagyon szarul esett, mert nem ertem a dolgot. Most mit mondtam, hogy igy kerult? Fiuk, mi lehet az oka, hogy ennyire semmibe vett utana es csak engem.

(Meg mielott valaki kedvesen hozzaszolna, nem vagyok banyarem, es nem volt budos a szam, meg ilyesmik, szoval normalis valaszokat szeretnek) Koszonom a segitseget, mert ezt most tenyleg nem ertem.

2011. szept. 17. 04:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Sracok, mi lenne az oka, hogy latvanyosan keruljetek valakit harom mondat utan? Tenyleg erdekelne.
2011. szept. 17. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg leszűrhette valamiből hogy tetszik neked? Mert lehet hogy ez nem kölcsönös és ezért kerül.
2011. szept. 17. 10:21
 3/3 anonim válasza:
fürödj meg büdös vagy csajeh
2011. szept. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!