Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt/van már talonod? Voltál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fesztahu97 kérdése:

Volt/van már talonod? Voltál már valaha talonban?

Figyelt kérdés

A farerom aztmondja jól csinálom, de haverjaim undorítónak neveznek. A helyzet:

Gondolom minden normális fiúnak van/volt már "talon"ja, ami azt jelenti, hogy egy átlagos csajnak tetszel, de te ezt tudod és kihasználod, hogy mindent képes érted megtenni. Én így csinálom:

Épp nincs csajom, de kanos vagyok, hát felhívom az egyik kedvenc(nagyon odaadó) talonom, hogy lenne-e kedve mozizni egyet. Persze ö hebegve rávágja, hogy "I-Iggen". Ö felveszi a legszebb ruháját kis tüsarkúban, te meg a múltheti foltos mosatlanodba jelensz meg. Ö persze elpirulva olvasgatja a filmeket, míg te csak a hosszát nézed. Mikor megtaláltad a legrövidebbet kérsz rá jegyet, megnézed és hazaviszed a talont, majd lenyeleted vele az eredményt, persze úgy teszel, mintha hálás lennél, és viszonzod egy egyszerü Köszi édes, cupp -pal. Kiviszed a megállóba, ahol felrakod a legelsö buszra.

Ti is csináltatok már hasonlót? Csináltak veletek már ilyet?

14/F

2011. szept. 14. 22:39
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nyomorék cyber kocka, majd akkor szájhösködj, ha láttad a saját anyádat, amint egy kisteherautó gázolja el. úgyhogy ne oszd, hogy ki mit, mer a valóságban egy 190kilós zsírgombóc vagy
2011. szept. 14. 22:57
 22/32 napietus ***** válasza:
66%
mi van, elgurult a gyógyszer, ecsém?
2011. szept. 14. 22:59
 23/32 A kérdező kommentje:
Oké viccelödjetek csak, de nekem holnap suli van, addig ha lehet, értelmes válaszokat
2011. szept. 14. 23:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon aljas dolog ám. Jól elvernélek, ha ilyet csinálnál az húgommal. Elvenném a kedvedet az ilyen "talonozástól" pffej.
2011. szept. 14. 23:02
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

gyerekek ez már napiszar szintű kérdés! Well done mehetsz csicsikálni a pzs-t régen kiosztották. Már ébren is álmodsz ,ha ilyeneket írogatsz.

"talicskával buszmegállóba" ROHADT NAGY VOLT majdnem lefordultam az ágyról köszi:D

Mellesleg rohadtul de semmi jogod kritizálni egy nálad sokkal érettebb és tapasztaltabb hölgyetakinek talán már gyermekei is vannak.

Ráadásul a gyakorikerdesek szerelem szex kategóriájában első. Azaz a válaszait rengetegen vélik helyesnek. Nem úgymint a te visszamaradt kitalációidat.

Abban sem vagyok biztos ,hogy ezt te találtad ki. Inkább olvastad valahol.

2011. szept. 14. 23:05
 26/32 anonim ***** válasza:
66%

Ja.Csináltam ilyet,nincs ebben semmi különös.

Egyébként meg a ruházatodat leszámítva még jófiúban is nyomtad.

Moziba vitted,utána kikísérted a megállóba.

Nincs ebben semmi különös,igaza van faterodnak.

Ha igazán prosztóban akarod nyomni,akkor a csajjal fizettesd a mozit a csaj furikázzon téged-tudsz inni-és utána ne érd be pipával,hanem próbáld fel mindhárom testrését.

Aztán a hűtője kizabálása után nyugodtan hazamehetsz.

2011. szept. 14. 23:25
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Most így végiggondolva én is csináltam már ilyet csak nem ilyen tudatosan
2011. szept. 14. 23:57
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szólt kistaknyos, távolról sem vok hájzsák, de belőled kinézem.
2011. szept. 15. 00:29
 29/32 anonim ***** válasza:
88%

nekem mindig van több "talonom" is és én is voltam már "talon"

de értelmesebb embereknél ez nem ilyen undorító átveréses módon történik, nálam ez azt jelenti, hogy vannak pasik, akikről tudom, hogy bejövök nekik és mindent megtennének akár egy éjszakáért is. ha épp nincs párom, akkor választok közülük egyet állandó szexpartnernek, de ezzel ők mindig tisztában vannak, nem játszom velük és nem táplálok hiú reményeket bennük

amikor én voltam talon, arról is tudtam, és így is kezeltem a dolgot, nem ábrándoztam kapcsolatról, közös jövőről, csak kölcsönös segítségnyújtásnak vettem

22/L

2011. szept. 15. 02:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
14/F, Kérdező, ezt te melyik filmben láttad?:)
2011. szept. 15. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!