Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt/van már talonod? Voltál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fesztahu97 kérdése:

Volt/van már talonod? Voltál már valaha talonban?

Figyelt kérdés

A farerom aztmondja jól csinálom, de haverjaim undorítónak neveznek. A helyzet:

Gondolom minden normális fiúnak van/volt már "talon"ja, ami azt jelenti, hogy egy átlagos csajnak tetszel, de te ezt tudod és kihasználod, hogy mindent képes érted megtenni. Én így csinálom:

Épp nincs csajom, de kanos vagyok, hát felhívom az egyik kedvenc(nagyon odaadó) talonom, hogy lenne-e kedve mozizni egyet. Persze ö hebegve rávágja, hogy "I-Iggen". Ö felveszi a legszebb ruháját kis tüsarkúban, te meg a múltheti foltos mosatlanodba jelensz meg. Ö persze elpirulva olvasgatja a filmeket, míg te csak a hosszát nézed. Mikor megtaláltad a legrövidebbet kérsz rá jegyet, megnézed és hazaviszed a talont, majd lenyeleted vele az eredményt, persze úgy teszel, mintha hálás lennél, és viszonzod egy egyszerü Köszi édes, cupp -pal. Kiviszed a megállóba, ahol felrakod a legelsö buszra.

Ti is csináltatok már hasonlót? Csináltak veletek már ilyet?

14/F

2011. szept. 14. 22:39
1 2 3 4
 11/32 napietus ***** válasza:
78%

a "talon" szó tartalékot jelent. a kártyából ment át a köznyelvbe.

kérdező, anyád mérges lesz, ha a lógásaid miatt vonják meg a családit, szóval sipirc aludni...

2011. szept. 14. 22:47
 12/32 A kérdező kommentje:
Tölem lehet krumplistészta is, de nem értem, olyanokra, hogy mellszextöl leszekterhes, tudtok válaszolni, de a normális kérdésekre mér NEM?????
2011. szept. 14. 22:48
 13/32 WhiteLabel ***** válasza:
100%
nem, nem is értem miért kefélnék olyan csajjal aki nem tetszik... meg az asszony le is tépné a tökömet.
2011. szept. 14. 22:50
 14/32 A kérdező kommentje:
etus, a következö te leszel és amíg alszom, te melegen tartod majd a gyíkom. persze ha abbahagyod tehetek kivételt egy vén k#rvával és nem alázlak meg
2011. szept. 14. 22:51
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
EZ normális.Azonban ha valamelyik ismerősömmel csinálnád elkennélek te takony. 16/F:)
2011. szept. 14. 22:53
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy nem vagyok normális...

Válaszolva: Nem, mert ez egy undorító nyomorék dolog, és egyébként is kisfiú vagy még bármi ilyesmihez. Akárhány éves is vagy valójában.

2011. szept. 14. 22:53
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen örülj ha a GTA: San Andreas első küldetését tudod teljesíteni, te kis pöts.
2011. szept. 14. 22:54
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen inkább a sulira koncentrálj, nehogy meghúzzanak matekból, de IQ-harcos.
2011. szept. 14. 22:56
 19/32 anonim ***** válasza:
*te
 20/32 napietus ***** válasza:
61%
peched van, öcsém, nem bukok a kisfiúkra.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!