Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21/L vagyok, még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21/L vagyok, még nem volt kapcsolatom. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen nyílok meg, gyerekkori trauma miatt fiuk előtt még inkább zárkózott vagyok. Nem vagyok kifejezetten szép sem (duci, átlagos arc, de előbbi ellen már 6 hónapja küzdök elég nagy sikerekkel). Barátaim, akik mellett el tudom engedni magam azt mondják, hogy nincs velem semmi baj. Rettentően félek a visszautasítástól. Olyan főiskolára járok, ahol 1 fiúra legalább 10 lány jut, így nagyon kevés az esélyem bármire is. Kezdek nagyon elkeseredni. Családot akarok, de így nem sok esély van rá...
2011. szept. 14. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is köszönöm a válaszokat. Bocsi, hogy csak azért írtam, hogy megtaláljam a kérdést. Sok szerencsét kívánok kérdező!
2011. szept. 14. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én is 21 vagyok de semmi, egyetemen olyan szakra járok ahol 90% lány de még sem történik semmi, szóval ne gondold, hogy egy fiúnak könnyebb.

21f

2011. szept. 15. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Brian Tracy - Phoenix seminarium ---letölt, meghallgat, megért

aztán fogyj le, sminkelj, a szépség a legfontosabb egy fiú szemében (evolúció) HAJrá

F18

2011. szept. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!