Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én egy 15 éves lány vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 15 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom miért? Aki akart valamit az meg csak sexet akart. Tovább lent

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép/csinos csajszi vagyok,de én nem tartom magam annak.Szégyenlös is vagyok mert nem vagyok sovány duci vagyok,de nem vissza huzodó.Szeretnék egy kapcsolatot mit csináljak??Kérlek segitsetek
2009. jún. 30. 02:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Sivár életed lehet, ha 15 évesen már ez a legfőbb problémád. Komolyan mondom. Ráérsz ezzel foglalkozni 18-19 éves korodtól. 15 évesen egyébként nem is vagy képes igazán értékelni vagy élvezni egy párkapcsolatot, mert egyszerűen nem vagy hozzá még elég érett.
2009. jún. 30. 02:39
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Sivár életed lehet ha f*szra vágysz, de nem vallod be magadnak, hogy kívánod...feküdj le az első palival, és meglátod utána tisztábban fogod látni a dolgokat.
2009. jún. 30. 02:42
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Ne legyetek már ilyen bunkók vele. Most mért baj az, ha szeretne egy barátot? Persze várjon 19 éves koráig. hahh. Addig ne is pasizzon mert nem érett még? Am nem tudom mit lehet csinálni, én is hasonló helyzetben vagyok.
2009. jún. 30. 02:49
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem kell lebecsülni a 15éveseket...nem tudom hogy hány éves vagy hogy azt irtad h rá érek pasit találni 18-19éves koromba!!!!:S...

---Arra meg hogy faszt akarok hogy te egy szex-mániás lehetc

2009. jún. 30. 03:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Ott a kulcs: "nem vagyok sovány duci vagyok" ezen kéne változtatni, az meg hogy páran azt mondják csinos vagy azt gondolom nem álmaid pasijai mondták hanem barátok/rokonok ők meg nem akarnak megbántani, csak nem mondhatják hogy dagadt mangalica vagy. Lelehet pontozni de ez az igazság, nem tetszik a pasiknak ha valaki duci főleg még ilyen korban szóval változtatnod kéne ezen és tudsz is, csak akarni kell. Hajrá.
2009. jún. 30. 10:21
 6/15 anonim ***** válasza:

én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves.

és mindenki mondja h szép az arcom .

és már volt kettő barátom most is van.

ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk!

mert ez izlések kérdése.

a duci lányok is lehetnek szépek,aranyosak meg stb...

vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külső számit.

én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!!

és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!

2009. jún. 30. 11:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Kösszi!!!a fogyokurás dologról meg hogy azt fogyokurázom!=)És kösz a jó kivánságot...
2009. jún. 30. 12:36
 8/15 anonim ***** válasza:
nincs mit én csak azt szeretném, hogy neked is jó legyen =)
2009. jún. 30. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát a külső nem minden, aláírom, mert én is 15/L vagyok, és még nem volt barátom.:S

Asszem 2éve én is a pasik miatt fogytam le, de így sem lett pasim:S, de mondjuk jobban is érzem magam.

És nem csak az kell, hogy te tetsz a fiúnak, neki is tetszenie kell neked. Mert még nem tom, h csak le akartak-e volna fektetni azok akik azt mondták tetszem nekik, de ők nem tetszettek nekem, szal már az elején visszautasítottam őket. Lehet naok az elvárásaim, mert akik nekem tetszettek, azoknak én nem.XD

Szal sztem nézelődj, én is fogok.;) És az 1.-nek írnám, hogy a 18-19 éves lányok 18-24 éves srácokkal járnak, nem hiszem, h várnának a srácok addig.

2009. jún. 30. 16:26
 10/15 anonim válasza:

szia!

én is 15 éves vagyok és én sem vagyok egy sovány leány de én nekem sikerült ezen változtatnom ...ha te is elakarod azt érni h legyen egy barátod akkor változtass azon ami esetleg egy fiunak tudod h bejön ...na persze lehet h egy olyan fiut találsz akinek épp úgy kellesz ahogy vagy és az sem baj ha nem vagy vékony...igaz én 17 kilót fogytam 3 hónap alatt és sikerült elérnem a célom és hogy ez hogy sikerült...akartam és hittem magamban hogy ha nem si sikerül akkor majd találok egyszer egy olyan fiút akinek ugy kellek ahogy vagyok...és hidd el h sokszor nem a külső számít de viszont arra kérlek h ne hagyagold el magad legyél mindig ápolt jó illatú és divatosan öltözködj még akkor is ha nem vgy vékony...hdd el ez is elég lessz ahhoz ha nem tudsz az alakodnon változtatni hidj magadban h soha semmi nem tart örökké szoval ezzel arra céloznék h ha most nem is d emajd késöbb talál magadnak egy olyan barátot akinek ugy kellesz ahogy vagy...

2009. júl. 1. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!