Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 15 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom miért? Aki akart valamit az meg csak sexet akart. Tovább lent
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép/csinos csajszi vagyok,de én nem tartom magam annak.Szégyenlös is vagyok mert nem vagyok sovány duci vagyok,de nem vissza huzodó.Szeretnék egy kapcsolatot mit csináljak??Kérlek segitsetek2009. jún. 30. 02:21
11/15 anonim válasza:
jah és hozzá teszem már fél éve van barátom...és most avgyok 60 kiló szal én is elég duci voltam....
sok sikert kívánok neked...ha kel fogyókurás tipp tudok ajánlani egy párat...
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi=)
2009. júl. 1. 01:12
13/15 anonim válasza:
én is 15éves vagyok és lány. nem panaszkodom a pasik terén és azon téren sem h duci vagyok. sztem nem itélhet senki el azért amiert valaki duci vagy éppen sovány és nem csak a külső a lényeg. ha le akarsz fogyni azt magad miatt tedd és ne mások elvárásainak próbálj megfelelni! sose add magad oda könnyen egy fiúnak, főleg ne azért h veled maradjon és eltudd mondani h van barátom! én mindig ehhez tartom magam! és aki szeret az igy is elfogad, velem marad és tud rám várni! az első válaszolóhoz szólva: most vagyunk fiatalok, tinik, most kell kiélvezni az életet, szórakozni és nem majd 18-19éves korunkban akkor már lassan arra is lehet törekedni h lekomolyodjunk nem h akkor fogjunk neki szorakozni. jah és a 15évesek után is megfordulnak a huszon eves pasik is és lehet belőle egy boldog kappcsolat! tudok rá példákat! neked csajszi meg sok szerencsét és kivánom h boldog legyél!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi=)És igen nem más miatt csinálom hanem magam miatt fogyizom!
2009. júl. 1. 12:33
15/15 anonim válasza:
ÉN is szeretnék kapcsolatot de én 15/f vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!