Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a téma a randin?
Hát látom szinte mindenki poénra vette a dolgot, egy-két válaszon én is nevettem mondjuk! :D
Na de én megértelek amúgy, mert nálam is probléma ez a dolog, mert az általános dolgokon kívül van hogy kifogy az ember a szóból! :/
Itt egy tök jó kis összeállítás:
Egyszerűbb mint hinnétek beszéljenek a csajok nagyon szeret a legtöbb beszélni érdemes megkérdezni, hogy mit csinált a mai napon ő elmondja....ha az a válasz:
-Semmi
Akkor elég reménytelen eset de lehet azért van mert ő is izgul, ilyenkor érdemes elhinteni egy bókot, hogy oldjátok a hangulatot és kicsit poénosabbra fogd a dolgot.
pl:
-tudom mit csináltál biztos sokáig készülődtél hogy ilyen csini lettél...
innen azért beindul a dolog már lényeg inkább kérdezd mint te beszélj mert így érdekes leszel a számára és ő fog kérdezni de az első 15 perc után már könnyen megy minden.(Saját Tapasztalat alapján)szerencsére én már 2 éve megtaláltam akit kerestem viszont előtte nem volt olyan randim ami nem jött volna össze pedig volt sok.
na de ha oszttársad (amugy nem ajánlom, házi nyulra... :S sok hátulütője lehet, de nem ez a téma...) és szoktatok is beszélgetni, akkor nincs gond, pontosan ugyanugy beszélgessetek mint szünetekben. nem kell azt hinni hogy egy randi az juj vmi extra. jóesetben a párod egyben a barátod is lesz, akivel tök hétköznapi dolgokról tudtok beszélni. nemkell tulbonyolitani.
én 2 lánnyal randiztam eddig, mindegyik rövid netes előismeretség után kvázi vakrandi volt. nem vittem semmit, nem vettem nekik semmit, sétáltunk kb 2 órát, és beszélgettünk, tök hétköznapi dolgokrol. ha meg nemmegy a téma, és hallgatás van, akkor valsz nem illetek össze mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!