Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a téma a randin?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 13:53
1/17 napietus válasza:
igazából bármi lehet. ezt nem lehet előre eltervezni, alakul. az fontos, hogy ne csak Te beszélj, a másikra is figyelj oda.
2/17 anonim válasza:
Nos a kérdés jogos, én sose tudom felidézni miről beszéltünk előző este, de a lényeg h. mindig arra koncentrálj, hogy ne erőltetett legyen az adott téma, bármi is legyen az.
4/17 A kérdező kommentje:
az baj ho oszt társam és szoktuznk nap közbe is beszélni hogy micsinál stb stb
2011. szept. 12. 13:57
5/17 anonim válasza:
13:57 vagyok, nem viccből linkeltem be, ott van a válasz, csak nézd meg!
6/17 anonim válasza:
Milyet szartál ma?
Milyen wc papírt használsz és hány rétegűt?
Milyen wctek van otthon feltálalós vagy 1böl vízbe menős?
Remélem sokat segítettem :D
9/17 anonim válasza:
Az hogy milyen csokit szeretsz? Vagy hogy szereted a csokit?
Illetve: Van-e nálad csoki. Mert ha nagyon szereti, csak van nála egy tábla. Utána kiválaszthattok egy filmet is, és (csok)izgathattok közbe, ha nagyon uncsi.
10/17 anonim válasza:
a témák az utcán hevernek:D persze nem mindig tanácsos másokat pletykálni de azert neha egy egy vicces megjegyzést be lehet dobni ,a folytatás meg jöhet magától.illetve a régi témak(kedvenc film,zene,sztárok,autók,könyvek)-a fiú/lány személyiségétől függ:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!