Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt velünk? Miért vagytok ilyenek?
Figyelt kérdés
Tegnap szakítottam a pasimmal, mert rájöttem, hogy hazudik és csak kihasznál engem, azt mondta, hogy nem érti miért hisz szeretett engem meg minden, de nem hittem el. Aztán láttam, hogy még aznap kapcsolatban van egy lánnyal, hát kíváncsi vagyok rá, hogy egyes fiúk miért ilyen balf*szok???? Miért töritek össze folyton a szívünket? Mivel jobb nektek?? A fiúk miatt már kezdem megutálni a szerelmet. egyszer a büdös életben legyetek már őszinték is, és ne csak hazudozzatok össze-vissza!! 15/L2011. szept. 12. 08:40
21/23 anonim válasza:
MERT A LÁNYOK CSAK ARRA VALÓK HOGY MEGDU*juk ŐKET!!!
22/23 anonim válasza:
60%-ban egyetértek az előbbi válaszolóval de nem tom a maradék 40% lehet hogy majd még feljebb megy :D
23/23 anonymus12 válasza:
Én ilyet SOHA nem tennék! Nem vagyok köcsög, tudom mi a jó és mi a nem:) Utálom, ha 1lány szomorú...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!