Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért csináljátok ezt velünk? Miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés
Tegnap szakítottam a pasimmal, mert rájöttem, hogy hazudik és csak kihasznál engem, azt mondta, hogy nem érti miért hisz szeretett engem meg minden, de nem hittem el. Aztán láttam, hogy még aznap kapcsolatban van egy lánnyal, hát kíváncsi vagyok rá, hogy egyes fiúk miért ilyen balf*szok???? Miért töritek össze folyton a szívünket? Mivel jobb nektek?? A fiúk miatt már kezdem megutálni a szerelmet. egyszer a büdös életben legyetek már őszinték is, és ne csak hazudozzatok össze-vissza!! 15/L
2011. szept. 12. 08:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

14..16 éves fiúk között elvétve akad olyan, aki tényleg a szerelmet, tényleg a párját keresi. (De a lányok sem tudnak igazán mit kezdeni vele, tapasztalat. 14 évesen akartam először barátnőt, és úgy szerettem volna, hogy komolyan, hosszú távra, akár holtomiglan-holtáiglan. Nyilván nem működött volna, de így képzeltem el, és kb. ezt is kommunikáltam. A csaj meg világgá szaladt.) Szóval te is ritka vagy, és az is ritka, aki a párod lehet.

Mindenesetre ne kenődj el, és főleg ne a szerelmet hibáztasd az éretlen pasikezdemények miatt. (Mellesleg később sem lesz sokkal jobb a helyzet. Az a javaslatom, hogy a külsejétől függetlenül kb. mindenkinek adj esélyt, de amint látod, hogy a belsője nem az, amivel együtt tudsz élni, lapátold ki.)

2011. szept. 12. 09:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Azért akarják ki használni őket, mert van valamijük a lábuk között, ami kell a pasinak.

Te ezt nem értheted, mert nő vagy. (azt hiszem nem értheted)

Szóval valami kegyetlen érzés kanosnak lenni. Olyan mint a drog. Állandóan csak azon jár az eszed. Minden puncira fel áll a farkad.

És hát vannak olyan nem túl erkölcsös emberek, akiknek semmi sem számít, semmi sem durva. Hazudnak, elcsábítanak csak azért, hogy egy kicsit kielégülhessenek. Hogy egy kicsit jó legyen nekik.

Ráadásul, ha meg is kapják amit akarnak ismét jön a kínos kanosság érzése. Ez van 17-20-25 ig kb. Aztán lenyugszik a férfi ember.

Jó esetben :)

2011. szept. 12. 09:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Kanosság ellen ott az embernek a jobb keze. (És ezt teljesen komolyan mondom.) A nőnemű partner arra kell, hogy NEKI örömet szerezzek.

(Persze, sokkal jobb nőt d*gni, mint Dr. Marok Máriával enyelegni, de nekem a szeretkezésben akkor is a párom/partnerem gyönyöre az elsődleges.)

2011. szept. 12. 09:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nem mondom azt, hogy nincsenek olyan fiúk, akik alapból hazudnak, mint, ahogyan lányok is, de azért nem fordul ez elő olyan gyakran az olyan lányokkal, akikkel lehet bármikor, bármiről őszintén beszélni.Mondok egy példát: Ha egy fiú szeretne megkapni egy lányt, akkor ez normális estben úgy megy, hogy megbeszélik, aztán megtörténik vagy nem. De vannak olyan lányok, akikkel ezt nem lehet, mert felkapják a vizet. Vagy más olyan téma merül fel gyakran, amiről nem lehet vele beszélni, (vagy csak a fiú gondolja azt, hogy nem lehet)És általában ilyenkor jönnek a hanták, vagy a "cél" érdekében, vagy csak kikerülendő azokat a kellemetlen helyzeteket, amiket a lány néha okoz!(De azért szálljatok magatokba kicsit! Legalább annyi lány hazudik, ahány fiú!)
2011. szept. 12. 09:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Te szakítottál vele, nem rétem akkor miért zavar, hogy összejött utána egy másik lánnyal?!
2011. szept. 12. 09:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérdeznék: lányok, ti miért dőltök be minden idiótának? Azért csinálják ezt veletek az ilyen fickók, mert megtehetik, ez a könnyebbik útja a csajozásnak.

Na most, ha egy lány elhisz minden szép szót, és simán bedől minden ékesszólónak, akkor milyan alapon várja el, hogy az ő kemény egyéniségét meg is becsüljék? Rájöttél, hogy átvágtak, ő pedig megkereste a következő hiszékeny csajt.

Fiatal vagy még, ezért szurkolok neked, hogy kifejlessz egy emberismeretet, amivel megismered az ilyen arcokat, mert tudod, ha nem dőlne be nekik senki, nem is lennének ilyen típusú legények a világon. Ja, és látod, ezért mondják, hogy 15 évesen még korai pasizni, lehet, 17-18 évesen nem tudnának így átvágni a palánkon, ha meg igen, akkor eleve reménytelen.

2011. szept. 12. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nemcsak a legjóképűbb srácok érdekelnének, rájönnél h nem minden fiú ilyen. De ilyet úgyis hiába mond az ember egy lánynak, csak a külső számít nektek.
2011. szept. 12. 10:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Azért ,mert te ezt a senkiházit választottad a normális srácok helyett akik mindent megadnának érted.
2011. szept. 12. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
majd az a fiu is meg fogja talalni azt a lanyt aki ugyan azt fogja vele csinálni mint ő veled
2011. szept. 12. 18:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Ne álltalánosíts jó!
2011. szept. 12. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!