Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti elvárjátok hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti elvárjátok hogy a pasi fizessen mindent a randin?

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy lánnyal beültünk valahova inni és ő azt akarta hogy én fizessek mindent...Szerintem úgy a korrekt ha felesbe van a fizetés. Szerintetek?
2011. szept. 10. 16:26
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
30%
én nem várnám el egy pasitol h mindent ő fizessen.egy idő után rosszul érezném magam attól hogy én semmit se fizetek..
2011. szept. 13. 16:25
 42/49 anonim ***** válasza:
54%

Az első randin illene a pasinak fizetni!Ha annyira szereted a csajt,akkor nem halsz meg ha fizetsz neki egy italt vagy valamit!Ha külön fizettek akkor az nem is randi hanem egy vicc!Aki meg az első randin is irtózkodik fizetni az vagy egy csöves vagy idióta!

20F

2011. szept. 13. 17:41
 43/49 anonim ***** válasza:
55%
Most nem azért, de én ha fiú lennék, pont attól érezném magam lovagisnak, meg rendesnek, meg hódítónak ha fizetek, legalább az első randin..
2011. szept. 13. 21:26
 44/49 anonim ***** válasza:
46%

"Az első randin illene a pasinak fizetni!Ha annyira szereted a csajt,akkor nem halsz meg ha fizetsz neki egy italt vagy valamit!Ha külön fizettek akkor az nem is randi hanem egy vicc!Aki meg az első randin is irtózkodik fizetni az vagy egy csöves vagy idióta!"

Már rég nem az első randiról van szó. Természetesen egy ital még nem tétel, csakhogy később már többet várnak el és még mindig csak a randinál tartunk. Még a csajok is azt mondják, hogy az első randin még egyik fél sem érez szerelmet, csak max, vonzódást. Miért lenne vicc, a külön fizetés? Hol van az leírva, hogy mindent a férfinak kell fizetnie? Nem vagyok se csöves, se idióta, de nekem sem az égből dobálják a pénzt, ellentétben veled.

2011. szept. 13. 22:50
 45/49 anonim ***** válasza:
80%

Azt nem tudom,hogy neked hogy forog az agyad,de én szerintem ha egy csajt elhívsz randira akkor illik is fizetned!De itt nem arra gondolok,hogy mindent amit megkíván!Nem vagyok multimilliomos én sem de azért mindig fizetem a b.nőmnek az italt,vagy bármilyen apróságot! :) A felesben fizetést is megértem,de én cinkesnek tartom! :)

L..I (_ _) L..I

2011. szept. 14. 21:13
 46/49 anonim ***** válasza:
35%
Mert valakivel randizol, attól még nem a barátnőd. Te teljesen másról beszélsz. Ja és szerelem sincs általában első randin még a legtöbb esetben.
2011. szept. 14. 21:33
 47/49 anonim ***** válasza:
54%

20:48

Ez azért hülyeség, mert a fiúnak kell kezdeményezni, ezért a fiú fogja meghívni a lányt. A későbbi randikra is a fiúnak kell meghívni a lányt. Vagyis hátrányban van, mert úgyis a fiú fizetne.

Viszont ha mindenki a sajátját fizeti, abból nincs gond.

2011. okt. 14. 10:16
 48/49 anonim válasza:
100%

ősrégi kérdés, de leírom..

pár éve volt egy randim, ahol fagyizni voltunk csak, s föl ajánlottam persze, hogy fizetem (gondoltam, a sajátomat, egyrészt, másrészt, meg, hogy talán túlzás, hiszen olyan kétszázx volt a fagyi), de a srác tök lazán és boldogan belement, h mind a kettőt én fizettem.

Ez szerintem már erős, már annak a kiábrándító valójában, hogy ennyit nem szán rám részben - másfélről pedig, értem, fölajánlottam én, persze föltételezve hogy van benne annyi lovagiasság, h ezt a nevetséges helyzetet nem játssza ki.

Ennyi, és gyalázatos volt...

21N

2018. aug. 30. 13:46
 49/49 anonim ***** válasza:
50%
Én elvárom, hogy az első egy-két randin a férfi fizessen. Csak azért, mert megalázónak érzem, ha nem érek annyit egy férfinak. Viszont nem szeretem a puccos helyeket, szóval itt max 2 ezer forintról van szó. A további randevúkon közösen fizetni. Ha még több randi van, nálam az azt jelenti, hogy vele szeretném leélni az életem. :) Ilyenkor én már nem is nézem, ki fizet. Az, akinek jobban kéznél van a tárcája.
2018. szept. 22. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!