Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti elvárjátok hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti elvárjátok hogy a pasi fizessen mindent a randin?

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy lánnyal beültünk valahova inni és ő azt akarta hogy én fizessek mindent...Szerintem úgy a korrekt ha felesbe van a fizetés. Szerintetek?
2011. szept. 10. 16:26
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
64%os az olyan lányokat nézed meg ösztönösen na meg én bulizni sem járok.
2011. szept. 10. 17:10
 22/49 anonim ***** válasza:
67%
Elsőre azért elég elvinni egy kávéra teára, 1-2 ezer forint és ha nemlesz belőle semmi akkor sem sajnálom és a lánynak sem lehet kínos. Ha bejön a csaj akkor már nem fogok sajnálni legközelebb többet költeni.
2011. szept. 10. 19:10
 23/49 anonim ***** válasza:
35%

Én lány vagyok. Ha a fiú az első randin szeretne mindent fizetni, hagynám neki, ha nem szeretné, akkor sem problémáznék rajta, kifizetném szépen a részemet. Ha a többi randin is fizetni szeretne, azt már nem hagynám!

16L

2011. szept. 10. 19:16
 24/49 anonim ***** válasza:
50%

Attól függ ki az a csaj, hidd el, ha álmaid nője lenne, még a csillagokat is megvennéd neki:D

Szerintem úgy illik,hogy a fiú mindenre felajánlja, eleinte, ha a csaj mondja, hogy kifizetem én, akkor is erősködjön a pasi,és ne hagyja a csajt fizetni, amikor vesznek még valamit, akkor is mondja a srác, hogy fizet, a csaj pedig, hogy nem kell, ekkor már nem kell erősködnie annyira a pasinak. Helyzettől is függ,mondjuk kérsz fagyit, meg ő is nem nagyon illik a felét elkérni..Tehát, ha közösen kértek valamit fizess te, főleg, ha nagyobb összeg van, de ha csak a csaj akar valamit venni, felajánlhatod, hogy kifizeted, de ott nem kell annyira erősködni. Tehát olyan 70/30% a jó arány, első randin simán lehet 80/20%is. Elég bunkó a csaj, hogy elvárta, hogy fizess, szerintem hagyd is a fenébe...

18/l

2011. szept. 10. 19:20
 25/49 anonim ***** válasza:
75%
Első randin mindenképp a fiú fizessen. Vagyok annyira intelligens, hogy ne verjem komoly költségekbe, de ha húzná a száját azon, hogy ki kell fizetnie 1-2 kólát vagy kávét, az lenne az első és egyben utolsó találkozónk.
2011. szept. 10. 21:49
 26/49 anonim ***** válasza:
23%
amíg nem alakult ki semmilyen kapcsolat, addig szerintem mehet felesbe, vagy mindenki a maga fogyasztását, de amúgy a pasi fizessen, vagy hallottam már olyat, hogy egyszer a csaj fizet, egyszer a pasi, de az már működő kapcsolat volt.
2011. szept. 10. 23:12
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
ha a csaj erősködik, hogy a magának akarja fizetni az övét, akkor annyit mondok, hogy megsértődöm és ezzel el van intézve a dologXD
2011. szept. 10. 23:16
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Sőt volt már olyan is, hogy mekiben mindketten akartunk fizetni, mindketten pénzt nyújtottunk, de a pénztáros levágta a dolgot és tőlem vette el a pénzt XD persze nem hagytam, hogy megadja a "tartozást" (előző voltam)
2011. szept. 10. 23:19
 29/49 anonim ***** válasza:
51%

Túl sok a birka megint. Még hogy a férfinak kell/illik fizetni... Ilyen dolgokat is csak a primitív emberek írnak.

De szerencsére vannak még gondolkodásra képes emberek is (bár sajnos kevés):

Egyedül a 16:55 -ös válaszoló írta le tökéletesen az igazságot. Végre valaki, aki tud gondolkodni!

Az okos férfi már a randi előtt közli, hogy mindenki a sajátját fizeti. Ha ez miatt rinyál a csaj, akkor az a csaj egy olyan ribаnc, amit csak ki kell dobni.

2011. szept. 11. 00:59
 30/49 anonim ***** válasza:
47%

Jó érzés, hogy végre valaki egyetért velem.

Azok a férfiak, akik azt írták, hogy mindenképpen a pasi fizessen és, hogy rosszul éreznék magukat, ha a barátnőjük felajánlaná, hogy fizeti a sajátját, gondolkozzanak el, mert a későbbiekben igen sokba fog még kerülni nekik a kapcsolat. És még csodálkoznak, hogy miért van annyi anyagias ribanc.

2011. szept. 11. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!