Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti elvárjátok hogy a pasi fizessen mindent a randin?
Én lány vagyok. Ha a fiú az első randin szeretne mindent fizetni, hagynám neki, ha nem szeretné, akkor sem problémáznék rajta, kifizetném szépen a részemet. Ha a többi randin is fizetni szeretne, azt már nem hagynám!
16L
Attól függ ki az a csaj, hidd el, ha álmaid nője lenne, még a csillagokat is megvennéd neki:D
Szerintem úgy illik,hogy a fiú mindenre felajánlja, eleinte, ha a csaj mondja, hogy kifizetem én, akkor is erősködjön a pasi,és ne hagyja a csajt fizetni, amikor vesznek még valamit, akkor is mondja a srác, hogy fizet, a csaj pedig, hogy nem kell, ekkor már nem kell erősködnie annyira a pasinak. Helyzettől is függ,mondjuk kérsz fagyit, meg ő is nem nagyon illik a felét elkérni..Tehát, ha közösen kértek valamit fizess te, főleg, ha nagyobb összeg van, de ha csak a csaj akar valamit venni, felajánlhatod, hogy kifizeted, de ott nem kell annyira erősködni. Tehát olyan 70/30% a jó arány, első randin simán lehet 80/20%is. Elég bunkó a csaj, hogy elvárta, hogy fizess, szerintem hagyd is a fenébe...
18/l
Túl sok a birka megint. Még hogy a férfinak kell/illik fizetni... Ilyen dolgokat is csak a primitív emberek írnak.
De szerencsére vannak még gondolkodásra képes emberek is (bár sajnos kevés):
Egyedül a 16:55 -ös válaszoló írta le tökéletesen az igazságot. Végre valaki, aki tud gondolkodni!
Az okos férfi már a randi előtt közli, hogy mindenki a sajátját fizeti. Ha ez miatt rinyál a csaj, akkor az a csaj egy olyan ribаnc, amit csak ki kell dobni.
Jó érzés, hogy végre valaki egyetért velem.
Azok a férfiak, akik azt írták, hogy mindenképpen a pasi fizessen és, hogy rosszul éreznék magukat, ha a barátnőjük felajánlaná, hogy fizeti a sajátját, gondolkozzanak el, mert a későbbiekben igen sokba fog még kerülni nekik a kapcsolat. És még csodálkoznak, hogy miért van annyi anyagias ribanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!