Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti elvárjátok hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti elvárjátok hogy a pasi fizessen mindent a randin?

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy lánnyal beültünk valahova inni és ő azt akarta hogy én fizessek mindent...Szerintem úgy a korrekt ha felesbe van a fizetés. Szerintetek?
2011. szept. 10. 16:26
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Szerintem az első randin normális, hogy mindent a fiú fizet, ráadásul ha ő hívta el. De gondolom nem mentek egy drága étterembe első nap. Max egy kávézó. az meg nem olyan drága. Amúgy nem várom el, hogy mindig fizessenek, van saját pénzem, kifizetem.!
2011. szept. 12. 18:54
 32/49 anonim válasza:
47%
Szerintem nem feltétlenül kell mindent a pasinak fizetni, még az első randin sem, de legalább felesbe kéne...Vagy legalább egy részét, de nem kell mindet szerintem, de persze azért néha lehet az egészet fizetni.
2011. szept. 12. 19:04
 33/49 anonim válasza:
48%
Lány vagyok velem is volt már ilyen de nem akartam hogy kifizesse a pasi hanem amit én ittam/ettem azt én álltam amit ő azt ő szerintem igy korrekt!
2011. szept. 12. 19:32
 34/49 anonim ***** válasza:
71%

Az okos férfi már a randi előtt közli, hogy mindenki a sajátját fizeti. Ha ez miatt rinyál a csaj, akkor az a csaj egy olyan ribаnc, amit csak ki kell dobni.

Az okos nő ebből azonnal leszűri, hogy a férfi egy szarrágó suttyó. Első randin a férfi fizet, ez alap. Intelligens nő nem fogja költségekbe verni a férfit, de aki egy kólát nem képes nekem kifizetni, az inkább maradjon otthon anyukával.

2011. szept. 12. 19:43
 35/49 anonim ***** válasza:
48%

"Az okos nő ebből azonnal leszűri, hogy a férfi egy szarrágó suttyó. Első randin a férfi fizet, ez alap. Intelligens nő nem fogja költségekbe verni a férfit, de aki egy kólát nem képes nekem kifizetni, az inkább maradjon otthon anyukával."

És miért lenne alap, hogy a férfi fizet? Mitől különb a nő, mint a férfi? Ja persze, intelligens nő nem veri költségbe a férfit, de ha a pasi mondjuk közös sétát, pikniket, vagy olyasmit szervez, ami nem kerül semmibe, az már nem tetszik. Rendben van, első randi, kevés kiadás, belefér. De mi van a második, harmadik, negyedik randival, mert bizony igen hamar hozzá lehet szokni a jóhoz. És elvárjátok, hogy mindig a férfi hívjon el titeket, ő találja ki a programokat és természetesen ő fizessen, mondván ő a férfi. Belehalnátok, ha esetleg a negyedik, vagy ötödik randit már ti kezdeményeznétek? Ha annyira intelligens lenne a nő, akkor ez nem lenne kérdés.

2011. szept. 12. 19:55
 36/49 anonim ***** válasza:
35%

Komolyan mondom egyre inkább nem értem, hogy akarnak a nők egyenjogúságot.

Igaz itt valamilyen szinten mindenkinek igaza van, de szerintem nem kéne természetes dolognak venni azt egy nőnek, hogy mindent a pasi fizessen első randin.

Persze egy kóla vagy egy kávé miatt nem akadnék fel de szeretném ha pl megemlíteni miként is legyen.

De 5-6 ezret nem lenne kedvem kifizetni az első randin úgy, hogy a csaj fel sem ajánlotta. Ha meg én hozom fel akkor én anyagiaskodó s*ggfej vagyok ?

2011. szept. 12. 20:06
 37/49 anonim ***** válasza:
40%

az a legjobb ha mindenki a sajátját fizeti. ne akard megvenni a csaj szeretetét azzal hogy fizetsz neki mindent. attól nem fog kialakulni a vonzalom.

én a helyedben azonnal dobnám a csajt mert csak ki akar használni.

sok sikert

21F

2011. szept. 12. 20:11
 38/49 Dr. Endressy László ***** válasza:
48%

Randira hívok egy csajt, alap h. elsőre nem verem magam költségekbe. Aki egyből egy puccos étterembe hivja a csajt, az meg is érdemli VAGY van pénze rá.

egy két kólát v. 1 fagyit... vagy egy pizzát kitudok fizetni még. Ha az elején levágom h. nem kóser, akkor ugyis csak 1-2 kóla lesz belöle, aztán lépek mert 'fontos dolgom akadt'. 500 Ft nem vág agyon.

Ha esetleg érdemes többet belefektetni az egészbe, az-aznapi 2-3 Ezer forintól nem fogom magam adósságba verni. Legtöbb csaj egyébként is szól [nemtudom ti milyen lányokkal találkoztok ti, de az enyéim eddig mindig] h. ő fizetni szeretné az ő részét. Ilyenkor legalább kiderül, h. nem akarnak rámcsimpazkodni anyagilag.

Randitól/Összegtől függ, hogy elfogadom-e h. állja a felét. 300 forint nem ver oda - általában visszautasítom , de ha 5000 forint a ceh, elfogadom, legalább tudom, hogy nem anyagias pitsa.

Éppelméjü lány - föleg ha már felajánlotta - nem azt veszi le, hogy "ez a 'csög nem akar fizetni". Ha igen, akkor mehet a darálóba, keressen magának egy millert.

___

Első randi után ugyis ki lehet szürni a nem oda valókat. A sokadik randira meg ugyis csak az jut el, aki odavaló.

___

Elbüvölni ugyis a barátnőmet szoktam, nem a randipartnerem. Majd akkor állom a 3 000 Forintos benzinköltséget, ha bivalybaxnádra akarok menni fürödni, viszont fizetni közösen fogunk a kajára a parton :]

2011. szept. 12. 20:15
 39/49 anonim ***** válasza:
46%
Nos ez bonyolult kérdés valaki így gondolja valaki úgy.ÉN lány vagyok de ha egy srác elhívna vmire felajánlanám h fizetem a sajátomét de ha nem él vele akkor nekem az csak jó.Amúgy szerintem nem az a lényeg h első randi az számít h ki hívta meg a másikat ha a csaj hívta meg a pasit fizesse ő ha a pasi a csajt fizessen a pasi mert a meghívás az meghívás.Ha meghívtál valakit az azt jelenti h fizeted az övét.Ha már kapcsolat van és beültök valahová akkor meg meg lehet egyezni.Tehát én alapból fizetem a magamét de ha a srác úgy gondolja h kifizeti az enyém is elfogadom.
2011. szept. 12. 20:48
 40/49 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem úgy illik, hogy a férfi fizet mindent. Szerintem, ha már eljött velem ennyit megérdemel.
2011. szept. 12. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!