Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti elvárjátok hogy a pasi fizessen mindent a randin?
Az okos férfi már a randi előtt közli, hogy mindenki a sajátját fizeti. Ha ez miatt rinyál a csaj, akkor az a csaj egy olyan ribаnc, amit csak ki kell dobni.
Az okos nő ebből azonnal leszűri, hogy a férfi egy szarrágó suttyó. Első randin a férfi fizet, ez alap. Intelligens nő nem fogja költségekbe verni a férfit, de aki egy kólát nem képes nekem kifizetni, az inkább maradjon otthon anyukával.
"Az okos nő ebből azonnal leszűri, hogy a férfi egy szarrágó suttyó. Első randin a férfi fizet, ez alap. Intelligens nő nem fogja költségekbe verni a férfit, de aki egy kólát nem képes nekem kifizetni, az inkább maradjon otthon anyukával."
És miért lenne alap, hogy a férfi fizet? Mitől különb a nő, mint a férfi? Ja persze, intelligens nő nem veri költségbe a férfit, de ha a pasi mondjuk közös sétát, pikniket, vagy olyasmit szervez, ami nem kerül semmibe, az már nem tetszik. Rendben van, első randi, kevés kiadás, belefér. De mi van a második, harmadik, negyedik randival, mert bizony igen hamar hozzá lehet szokni a jóhoz. És elvárjátok, hogy mindig a férfi hívjon el titeket, ő találja ki a programokat és természetesen ő fizessen, mondván ő a férfi. Belehalnátok, ha esetleg a negyedik, vagy ötödik randit már ti kezdeményeznétek? Ha annyira intelligens lenne a nő, akkor ez nem lenne kérdés.
Komolyan mondom egyre inkább nem értem, hogy akarnak a nők egyenjogúságot.
Igaz itt valamilyen szinten mindenkinek igaza van, de szerintem nem kéne természetes dolognak venni azt egy nőnek, hogy mindent a pasi fizessen első randin.
Persze egy kóla vagy egy kávé miatt nem akadnék fel de szeretném ha pl megemlíteni miként is legyen.
De 5-6 ezret nem lenne kedvem kifizetni az első randin úgy, hogy a csaj fel sem ajánlotta. Ha meg én hozom fel akkor én anyagiaskodó s*ggfej vagyok ?
az a legjobb ha mindenki a sajátját fizeti. ne akard megvenni a csaj szeretetét azzal hogy fizetsz neki mindent. attól nem fog kialakulni a vonzalom.
én a helyedben azonnal dobnám a csajt mert csak ki akar használni.
sok sikert
21F
Randira hívok egy csajt, alap h. elsőre nem verem magam költségekbe. Aki egyből egy puccos étterembe hivja a csajt, az meg is érdemli VAGY van pénze rá.
egy két kólát v. 1 fagyit... vagy egy pizzát kitudok fizetni még. Ha az elején levágom h. nem kóser, akkor ugyis csak 1-2 kóla lesz belöle, aztán lépek mert 'fontos dolgom akadt'. 500 Ft nem vág agyon.
Ha esetleg érdemes többet belefektetni az egészbe, az-aznapi 2-3 Ezer forintól nem fogom magam adósságba verni. Legtöbb csaj egyébként is szól [nemtudom ti milyen lányokkal találkoztok ti, de az enyéim eddig mindig] h. ő fizetni szeretné az ő részét. Ilyenkor legalább kiderül, h. nem akarnak rámcsimpazkodni anyagilag.
Randitól/Összegtől függ, hogy elfogadom-e h. állja a felét. 300 forint nem ver oda - általában visszautasítom , de ha 5000 forint a ceh, elfogadom, legalább tudom, hogy nem anyagias pitsa.
Éppelméjü lány - föleg ha már felajánlotta - nem azt veszi le, hogy "ez a 'csög nem akar fizetni". Ha igen, akkor mehet a darálóba, keressen magának egy millert.
___
Első randi után ugyis ki lehet szürni a nem oda valókat. A sokadik randira meg ugyis csak az jut el, aki odavaló.
___
Elbüvölni ugyis a barátnőmet szoktam, nem a randipartnerem. Majd akkor állom a 3 000 Forintos benzinköltséget, ha bivalybaxnádra akarok menni fürödni, viszont fizetni közösen fogunk a kajára a parton :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!