Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átvert ez a fiú vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert ez a fiú vagy csak elfeljtette, esetleg félreértettük egymást?

Figyelt kérdés

Ma hajnalba buliba 2-3 körül egy fiú azt mondta, hogy holnap 7kor találkozzunk és elmegyünk vacsizni... Én ma elmentem 7kor de nem volt ott... Átvert vagy az tényleg holnap lesz? Mert ez tökre félre érthető így utólag előtte nem is gondoltam rá, hogy az esetleg holnap. Elmenni amugy holnap már tuti nem megyek el.

Amugy német és angolul beszélgettünk de félre tuti nem értettem.

2011. szept. 9. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre te fogod őt átverni:S Ha ma mondta, hogy holnap lesz tali akkor mi fenéért mentél el????? Nincs rendben az időzónád! Állítsd át!
2011. szept. 9. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
hajnal volt, buliban, (gondolom egy kis alkohol is szerepelt a történetben), egy ismerteln pasi beígér egy vacsit, ráadásul külföldi (lehet már nincs is az országban) hát nem biztos hogy komolyan gondolta...
2011. szept. 9. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
21:35 hát neked se esik le ugye? A találkozás holnap lesz és nem ma!!! Holnap bazz meg. Mit nem lehet érteni? Mindegy nő ilyen bamba?-.-"
2011. szept. 9. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Minden*
2011. szept. 9. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon kivagy...

Hát nézd meg hátha elmegy. Ha nem megy el akkor legalább tudod hogy nem te értetted félre. Akkor így jártál hogy felültettek. Én is jártam így. Bár én még rizikót is vállaltam. Lejárt műszakis autóval mentem el rendőrbálba a másik faluba ,mert a csaj azt mondta ott lesz.. Hát nem lett ott.. :P :)

2011. szept. 9. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező legközelebb dátumot is kérj hozzáXD
2011. szept. 9. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ígért valamit amit elfelejtett mint a többi 20 ígéretét más lányoknak ugyanazon a bulin...és amúgy én ugy számolom a holnapot hogy alszom és utána holnap van...nem érdekel h hajnali egykor mondom ezt :D
2011. szept. 9. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
21:53 mert hülye vagyXD Egy napot 0-tól 24 óráig számolunk és nem reggel 6-tól másnap reggel 6-ig-.-" Holnap ott lesz az a fiú!
2011. szept. 9. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, lágyszíves majd írd meg, hogy találkoztatok-e vagy sem!
2011. szept. 9. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondolom ha azt mondta holnap akkor az holnap nem pedig aznap
2011. szept. 10. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!