Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresöre nincsenek is rászorulva a lányok?
szerintem ne a love.hu-n ismerkedj.Bár én nem tudom milyen az az oldal de az ilyen társkeresők szerintem nem sokat érnek.Inkább járjál el több helyre meg bulizni haverokkal hátha sikerül ismerkedni
L19
Én is úgy éreztem/érzem sokszor, mintha nem is léteznék, és a fiúk csak átnéznek rajtam, nem tudom miért van ez, nem vagyok csúnya, talán a kisugárzásom nem megfelelő...de én azt javaslom: ne ragaszkodj hozzá hogy legyen valakid, mert csak annál rosszabb lesz! Ismerkedni ennek ellenére még nyugodtan lehet(gyűjts sok önbizalmat), csak nem kell mindenkiben társat látni! :/
24L
átnéznek rajtad a fiuk?
akkor csunya vagy. nincs más lehetöség.
Előző(k) vagyok...
Akkor ne csak annyi légy!
Valakinek biztos tetszel, nem megoldás mindenre azt mondani, hogy csúnya vagy, úgysem jön össze, meg stb., mert ez a legkönnyebb út! Akkor sem, ha már sok csalódás ért! Mutasd meg, hogy talpra tudsz állni és ismerkedj bátran, ha visszautasítanak tojd le! :)
Soha nem regisztrálnék ilyen ökörségekre, én csak a valóságban ismerkedem. Oda bármit kirakhat az ember, aztán ha meg találkoztok, elképedsz, milyen ronda.
Szerencsére nem vagyok csúnya lány, hamar találok magamnak valakit.
Amúgy meg egy ronda lány/fiú is lehet vonzó, akkor, ha sugárzik belőle, hogy szeret élni, és elégedett is magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!