Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok és még nem volt barátnőm, sőt még nem is csókolóztam. Szerintetek ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 01:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Saját környezetemben úgy vettem észre,hogy akinek semmilyen kapcsolatot nem sikerült összehozni a másik nemmel 25 éves koráig,egyedül is maradtak(szüzen).Még csak 21 vagy,nem vagy teljesen reménytelen eset.
2011. szept. 5. 10:38
 12/26 anonim válasza:

Nyugi. Dehogy ciki. 21 évesen nem vagy elkésve semmivel.

Én 27 vagyok, és még nem volt barátnőm sosem.

Az első csókra és szexre is akkor került sor, amikor már majdnem 25 voltam.

2011. szept. 5. 12:16
 13/26 anonim ***** válasza:
28%
úristen ez egyre durvább?:| most komolyan, ez hogy lehet? titeket nem értek ugyanazok az ingerek, mint a többi embert? most nem azt mondom, hogy mindenkivel össze kell feküdni, mer én se vagyok ilyen, de azér mégis... nem értem, hogy maradhattatok ki ezekből
2011. szept. 5. 13:08
 14/26 anonim ***** válasza:
69%

Kisback neked már elmagyaráztam valamit, látom nehéz felfogni. Egyébként meg nyugodjál le, ennél sokkal durvább dolgokból is maradnak ki emberek...

Visszatérve a témára: már hogy lenne gáz?:D És akik kolostorokban élik/éltél le az életüket szüzességifogadalmat téve? Azok "gázok" csak mer néhány túlbuzgó tini így vélekedik?

Ráaádásul van akinek még lehetősége sincs rá, van aki meg alapból nem is akarja az egészet...

2011. szept. 5. 13:15
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
Újra elolvasva Kisback a kommentedet, te hülye vagy, vagy csak vak?:D
2011. szept. 5. 13:16
 16/26 A kérdező kommentje:
Kisback: Te hány éves vagy amúgy?
2011. szept. 5. 13:31
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
21. miért lennék hülye vagy vak? és mit magyaráztál el?
2011. szept. 5. 13:36
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
te vagy, aki tegnap 3:00-kor írt? ha igen, akkor nem vagyok se hülye, se vak. csak nem értünk egyet. és nem magyaráztál el semmit, tettél egy állítást, hogy szerinted milyen arányban csinálják ezt a srácok. ezt a saját környezetemben nem így láttam. tudod, én is ezen a bolygón élek, van szemem, és felfogom amit látok. nincs szükségem a "magyarázatodra". a fiúk nagyobbik része sztem igenis túl van ezen 17 éves korára. mindenesetre a barátaim közül mindenki túl volt
2011. szept. 5. 13:47
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ milyen közösségben élsz, ez alakítja ki az elképzeléseidet a világról. Ezért igaz lehet mindkettőnk véleménye is szerintem. Ugyanazt a levegőt szívjuk mégis minden ennyire más. Más ingerek. Igen. Mért mit gondoltál? Einsteint, Picassot, vagy akár az enyhény szellemileg visszamaradt Gézukát ugyanazok az ingerek érik mint téged? Vagy engem? Hát marhára nem. Ez a szép a világban. Ezért nem "gáz" szűzen meghalni, mert mindenki más és más céllal van itt. Van aki csak egy adag spermát és néhány gyereket -vagy még azt sem- hagy maga mögött (no meg egy jó nagy adag szrt)
2011. szept. 5. 13:56
 20/26 anonim ***** válasza:
értelek, tesa:D
2011. szept. 5. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!