Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Ha talizunk mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Ha talizunk mi lesz? Mit csináljak majd?

Figyelt kérdés

Az a szitu hogy, a csaj 22 éves és irt msn-re, és azt mondta, hogy szokott látni itt és ott, ez oké a tőbbit meg gondoljátok hozzá.

Akar velem találkozni a napokba meg is van mikor.

Nekem szimpatikus bele is egyeztem a taliba.

Ha talizunk mi lesz? Mit mondjak neki? Majd jön magától nem igaz?

És ha szimpatikus akkor jöhet a csók vagy mi?

Nem voltam még ilyenbe

2009. ápr. 20. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez már mindenképp jó jel ha talit kért Tőled, bár elég fura, hogy Ő kezdeményezte a dolgot. De a mai világban ez már cseppet sem meglepő! :) Nem kell, hogy konkrétumokkal vagy kapásból egy csókkal "támadd le" már az első randin. Menjetek el egy kellemes helyre ahol nyugodtan tudtok beszélgetni, ismerkedni ugyanis nem minden a külső fontos, hogy a belső tulajdonságaitokat is figyelembe vegyétek. (Bár ez az első randin még úgysem kerül felszínre az összes belső tulajdonság de valamire kell, hogy alapozzatok!) Nem tudom milyen szándékkal szeretnél a lány felé közeledni, mik a terveid a jövőre nézve? Ezt konkrétan úgy értem, hogy komoly kapcsolatot vagy inkább laza kapcsolatot szeretnél -e? Mert nem mindegy. :) Persze a lány tervei is fontosak!

De a lényeg, hogy türelem! :) Az első randin nem szabad, hogy minden megtörténjen azonnal! Szépen lassan ... :) Úgy izgalmas ez az ismerkedős kezdeti fázis! Ha jól eltudtok beszélgetni az már egy jó pont hiszen fontos, hogy ne csak üljetek egymás mellett mint két kuka és csak úgy bámuljatok a semmibe mert az elég illúzióromboló tud lenni! :)

Sok sikert és ne izgulj, és fontos, hogy add önmagad! ;)

2009. ápr. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!