Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác aki leállna egy olyan lánnyal aki normális, kedves, segítőkész ráadásul nem is csúnya de 16 éves kora ellenére igen csak kicsi méretű mellei vannak?
Engem pl kifejezetten vonzanak a minél kisebb mellű nők. Én a kis mellet látom szexinek, nem a hatalmas dudákat.
Kimondottan a kismellűek tetszenek.
Nekem is tetszenek a kismellű lányok, és ha igaz a többi amiket magadról írtál, akkor te vagy az ideálom. Nagyon szeretnék egy ilyen barátnőt, csak sajnos kevés van belőletek, a mai lányok többsége vagy divatpiás, vagy qrva, vagy bunkó, vagy mindhárom.
18F
Nem tudsz, félsz, vagy nem akarsz?:) Ha nem tudsz, a válasz alatt ott van, a "Privát e-mail írása..." felirat, arra kell rákattintani, ha félsz, ne félj, annak ellenére, hogy imádok beszélni, néha lelőni sem lehetne, ismeretlenek felé én is nehezen nyílok meg, de tudom, hogy változtatnom kell ezen. Esetleg ha gondolod szívesen írok neked, de azt kérlek jelezd valahogy, ha szívesen fogadnád, nem akarok tolakodó lenni. Tudod már én is nagyon vágyom egy barátnőre, akivel jól érezhetnénk együtt magunkat, akivel összebújhatnánk, akit szerethetnék is viszont szeretne.:) Tudom, nyálas, de nem érdekel, ki mit mond, vagy gondol erről. Ha pedig nem akarsz, abban az esetben örülök, hogy kicsit segíthettünk leküzdeni a gátlásaidat, nem mindig könnyű az embernek elfogadni önmagát.
18f (előző 2 válaszoló is én voltam.) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!