Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ilyen külsővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen külsővel belém szerethet valaki egyáltalán?

Figyelt kérdés

Szerintem nem...:S attól félek soha nem lesz párom :/ már az összes barátnőmnek van barátja csak nekem nem :/ szerintem nem vagyok vmi széép....:S

[link]

[link]

2011. szept. 4. 17:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot: a beleszeretés nem a külsőn múlik.
2011. szept. 4. 20:50
 22/27 A kérdező kommentje:
sokat mondták nekem h a "külső megfog,a belső megtart" :/
2011. szept. 7. 13:59
 23/27 anonim ***** válasza:

Sokan vannak akiknél a belső fog meg, utána meg a külső már nem számít egyre szebbnek lát :)

De tényleg nem vagy csúnya hidd már el :D

2011. szept. 8. 01:33
 24/27 A kérdező kommentje:
jólvanna...:DD
2011. szept. 9. 12:42
 25/27 A kérdező kommentje:
09-04 20:38 írtam privit de nem válaszoltál :/
2011. szept. 9. 12:53
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ronda, sőt kimondottan helyes. Önértékelésből viszont 1es és magabiztosságból is szintén.

Ne azért legyen pasid mert az összes barátnődnek van. Ha én pasi létemre megtudnám hogy az épp aktuális barátnőm csak azért van velem, mert az összes barátnőjének van pasija és neki is kell egy azért hogy legyen, akkor úgy kivágnám mint macskát sz@rni.

Ha a barátnőid beleugranának a kútba, te követnéd őket?

Kb ilyen szituációra illik a feltett kérdésed.

Soha ne mond hogy soha. Egy kis hozzáállás változtatás, múlj el 18 és le sem tudod vakarni magadról a pasikat.

2011. szept. 12. 14:13
 27/27 A kérdező kommentje:
köszönöm :$ :)
2011. szept. 12. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!