Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen külsővel belém szerethet valaki egyáltalán?
Figyelt kérdés
Szerintem nem...:S attól félek soha nem lesz párom :/ már az összes barátnőmnek van barátja csak nekem nem :/ szerintem nem vagyok vmi széép....:S
2011. szept. 4. 17:27
11/27 anonim válasza:
Ha nem 24 lennék, hanem mondjuk 19-20, akkor komolyan írnék neked privit. De ez a 9 év korkülönbség erős, ezt te is belátod. :)
12/27 anonim válasza:
Szerintem nem v csúnya. Bár igen ez a haj... elég cink. Gondolom a szüleid nem akarják hogy "elkurvulj" jobban is teszik persze, csak a mai 16-17éveseknek azjön be ha van köldökpiercinged az első randi után térdelsz és úgy öltözködsz mint egy 20éves ribi dokk clubba:D
13/27 A kérdező kommentje:
nah igen kicsit sok :/ :DD
2011. szept. 4. 17:39
14/27 anonim válasza:
Szerintem is csinos vagy,de sajnos én is idősebb vagyok,de ha gondolod,írj:)
15/27 anonim válasza:
Őszinte vélemény: 8/10 (szép)
Jah láttam már nálad szebbet de ismertem pár ronda/kövér lányt akinek van barátja, szal csak tartsd az alakod és kész :D Nekem se volt még senkim, de majd most lesz, mindent meg kell tenni érte különben sose lesz!
F18
16/27 anonim válasza:
nem vagy csúnya, jó, világszépe sem. de hidd el, sok fiúnak nem számít. pl. a giminkben anno az osztály egyik leghelyesebb fiúja pont a legcsúnyább lánnyal jött össze. a lány amúgy nagyon jó fej volt, kedves, szerette mindenki az osztályban. gondolom, a srác is leszarta, hogy néz ki, mert ha megszeretsz valakit, amúgy is szépnek látod. akkor is, ha esetleg nem az, vagy ha mások nem látják annak.
17/27 anonim válasza:
jól nézel ki ! és az h minden barátnődnek van valakije az nem jelent semmit. többet ér 1 jó kapcsolat mint 100 sz*r
21f
18/27 anonim válasza:
Persze! Nincs semmi baj a külsőddel, csak bebeszéled magadnak az egészet, és ne akarj görcsösen barátot mert abból soha nem sül ki semmi jó. Szívesen megismernélek, ha gondolod írj privit :P
20/27 anonim válasza:
Semmi baj veled külsőleg! Önbizalommal és önértékeléssel annál inkább. Javítsd a kisugárzásodat, fejleszd az önbizalmadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!