Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régebben nyomultam egy srácra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben nyomultam egy srácra nagyon durván, attól még később az életben belém szerethet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Esélyek latolgatásában nem vagyok túl jó...:)

viszont ha most tegyük fel nem tetszel neki, és ha megváltozik a külsőd úgy ahogy neki megfelelne, vagy ha nem tetszik neki tegyük fel bohókás stílusod,és később megkomolyodsz akkor igen bátran mondhatom hogy beléd szerethet vagyis van esélye.

De ha neki mondjuk csakis a kékszemű lányok tetszenek és neked barna akkor esélyed nulla.

Ezt csak ő tudná megmondani, vagy még ő sem hisz a szerelem az teljesen tudatlanul jön, amit még ő sem tud.

Viszont gondolj bele te most nagyon szereted neked ő most nagyon tetszik vagy esetleg régebben tetszett.Most viszont eltelt idő és szembejött veled egy másik elbüvölő fickó aki kölcsönös érzelmeket táplál, akkor úgysem fog az téged érdekelni a későbbiekben.Mert újra szerelmes leszel!

2010. nov. 22. 21:39
 2/8 Moszuke ***** válasza:

egy nő a külsején radikálisan tud változtatni.

és csúnya nő nincs, csak lusta.

a belső tulajdonság már más tészta..:)

2010. nov. 22. 21:43
 3/8 anonim válasza:

HÁÁÁÁT! Nem igazán,mert ha a mostani "durva"nyomulásod ellenszenves volt számára,akkor sajnos ez maradandó.

Bármennyit is változol, a számára mindig a mostani "kis tolakodó" maradsz!

Saját tapasztalatból tudom,mert én is átéltem ezt, de fordítva!A "lovagom" sok év után újra jelentkezett,de ugyan az az ellenszenves fiú marad,mint régen volt,pedig sok-sok változás történt Vele is velem is!

De, REMÉNY mindig van és vannak különleges esetek!

Hátha TE is ezek közé tartozol!

2010. nov. 29. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van!! Ha találkozunk mindig próbál láthatatlan lenni egy másodpercre se néz rám :(
2010. nov. 29. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon sok oka lehetett, fiatal volt stb.. más tényező, ritka az a csaj aki nyomul, nem ellenszenves a férfiaknak :)
2010. nov. 30. 14:47
 6/8 A kérdező kommentje:
de akkor is azért nem néz rám mert utál!!:(
2010. nov. 30. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező arra gondolt, h a mostani nyomulása kiábrándította-e a fiút, nem arra, h meg tud-e úgy változni, h tetsszen neki. nem?

egyébként én személyes tapasztalatból azt tudom mondani, mire normalizálódik a helyzet, már régen tovább fogsz lépni rajta. nekem pl volt olyan, h konkrétan szerelmet vallottam vkinek :D aki nyilván semmit nem akart tőlem, és utána hónapokig levegőnek nézett, nem köszönt, de még facebookon is ignorált, szóval direkt került. szerintem egyébként ilyenkor nem azért csinálják ezt a fiúk, mert utálnak, csak mert nem tudnak veled mit kezdeni és/vagy nem akarnak fájdalmat okozni. aztán később rájöttem, mennyire értelmetlen volt, hogy bele voltam esve, megismertem a barátom, stb. és szépen lassan, ahogy érezte, h már nincs 'veszély', az első fiú is megint szóba állt velem és most normális, semleges a kapcsolatunk... nem zárom ki, h esetleg, ha jobban megismernénk egymást, és most nem rontanám el, akkor még lenne nála esélyem, mert kb tényleg tiszta lappal kezdtünk újra. csak már nem érdekel :D 19l

2010. dec. 2. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
hát sajnos senkiből nem tudom kihozni azt a választ amit szeretnék hallani h titokban nagyon nagyon szeret és az esküvőt tervezgeti :)
2010. dec. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!