Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a szemüveges lányokról?

Figyelt kérdés
15/l vagyok, és szemüveges. sosem tudom, hogy a fiúknál mennyire számít a szemüveg, de nekem semmi bajom nincs a szemüveges fiúkkal, lehet hogy csak amiatt, mert én is szemüveges vagyok. eddig azt gondoltam, hogy ha egy lány szép, akkor a szemüveg nem számít, de nincs barátom, pedig nem vagyok csúnya. szóval fiúk, számít a szemüveg? értelmes válaszokat légyszi.
2011. szept. 3. 10:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10:37-es: a kontaktlencse elég nehézkes dolog... ne azért akarj kontaktlencsét, mert csúfolnak mások. látod, a szemüvegtől még lehetsz szép!:) ne add fel.
2011. szept. 3. 10:40
 12/24 anonim ***** válasza:

ma 10:37 szerintem igenis lehetsz szép szemüveggel. Persze ha azt szeretnéd, lehet kontaktlencséd is. De szerintem a szemüveges jó eszközként is használhatnák a lányok: ha valaki csúfol a szemüveg miatt, az úgysem érdemel meg és te is csak csalódnál ilyen gyenge jellemű emberben :) Szóval ha szemüveget hordasz, a gyökerek egy részét már ki is szűrted :)

18F

2011. szept. 3. 10:41
 13/24 anonim ***** válasza:

Bocsi de nekem nem nagyon jönnek be.

19F

2011. szept. 3. 10:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan lányok akiknek nem igazán áll jól a szemüveg de vannak olyanok akiknek kifejezetten jól áll a kis titkárnős feeling megvan Nekem nem számít. :)
2011. szept. 3. 11:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekemis szemüveges a barátnőm,és nagyon jól áll neki.

A szemüvegesség szerintem nem hátrány.Sok szép szemüveges lány van;)

2011. szept. 3. 11:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

szia :) igaz én lány vagyok :D de szemüveges :) fekete "titkár nénis" keretem van, a párom egyenesen megbolondult érte mikor kész lett ;)

L21

2011. szept. 3. 12:06
 17/24 heloka ***** válasza:
100%
A végzeted-nek üzenném, hogy a kontaktlencse nem szemkínzó, sokkal inkább komfortosabb, mint a szemüveg. nem csúszkál, nem kell folyton tisztogatni, mert rá megy valami piszok. fél éve hordok kontaktlencsét, nagyon szeretem.
2011. szept. 3. 14:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít, ha szép a lány, akkor lehet szemüvege. :)
2011. szept. 3. 15:11
 19/24 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat! :D
2011. szept. 3. 17:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú, de már megint beleszólok. xD Hát milyeeen vagyok? :D

Egyébként a szemüveg javíthat is a kinézeteden. Minden azon múlik, hogyan választasz keretet.

16/L

2011. szept. 3. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!