Mi a véleményetek a szemüveges lányokról?
ugye ez most nem valami lenézős kérdés akart lenni ?
csak mert sztem semmi baj nincs velük, sőt ma már annyira divat a szemüveg hogy vki csak simán hordja még akkor is ha nincs rá szüksége. Én is az vagyok, és sokkal jobban nézek ki szemüvegben mint anélkül.
Na meg a szemüveg okosít, és inteligensebbnek nézek ki benne. (na persze ez nem mindenkire igaz, csak úgy általánosságban) nekem ez a véleményem. =)
Én is szemüveges vagyok de nem szeretem hordani :/ mindenki azt mondja hogy jól áll de sztem sokkal jobban nézek ki nélküle
17/L
én bármit megtennék, csak hogy ne kelljen hordanom:((((
16L
Én szeretem hordani, bár van, amikor zavaró :) Meg mondjuk már megkaptam egy pasitól, aki imádja a szemüveges csajokat, hogy anélkül jobban tetszem neki, de attól még tudom, hogy jól áll :D
20l
Én mondjuk szemüveges srác vagyok, és olyan barátnőre utazok :D Szóval nem gáz... Am sok nő, ahogy mondod értelmesebb arcot kap tőle... Mert a disco-s csajok, nem valami értelem gazdagok(főleg a szőke és szemüveges XD)
Hord csak nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!