Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szemüveges...

Mi a véleményetek a szemüveges lányokról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 08:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ugye ez most nem valami lenézős kérdés akart lenni ?

csak mert sztem semmi baj nincs velük, sőt ma már annyira divat a szemüveg hogy vki csak simán hordja még akkor is ha nincs rá szüksége. Én is az vagyok, és sokkal jobban nézek ki szemüvegben mint anélkül.

Na meg a szemüveg okosít, és inteligensebbnek nézek ki benne. (na persze ez nem mindenkire igaz, csak úgy általánosságban) nekem ez a véleményem. =)

2010. júl. 17. 09:05
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem lenézős kérdés. Azért kérdeztem meg, mert szemüveges vagyok és érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. :)
2010. júl. 17. 09:09
 3/17 anonim ***** válasza:

Én is szemüveges vagyok de nem szeretem hordani :/ mindenki azt mondja hogy jól áll de sztem sokkal jobban nézek ki nélküle

17/L

2010. júl. 17. 09:33
 4/17 anonim ***** válasza:

én bármit megtennék, csak hogy ne kelljen hordanom:((((

16L

2010. júl. 17. 10:10
 5/17 anonim ***** válasza:

Én szeretem hordani, bár van, amikor zavaró :) Meg mondjuk már megkaptam egy pasitól, aki imádja a szemüveges csajokat, hogy anélkül jobban tetszem neki, de attól még tudom, hogy jól áll :D

20l

2010. júl. 17. 11:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha a szemüveg illik a lány sítlusához, arcformájához akkor nagyon szép tud lenni :) De persze a szemüveg se ilyen nagy fekete kerek szemcsi legyen :D
2010. júl. 17. 19:11
 7/17 anonim ***** válasza:

Grace Kellynek a nagy fekete szemüveg is jól állt:

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 24. 02:22
 8/17 anonim válasza:
Szerintem szexik.Arc formához illőt kell választani.Kockás miniszoknya,fehér ing alul összekötve félig kigombolva,picit letolva a szemcsi.Tud ám szexi lenni. :D
2010. júl. 24. 05:40
 9/17 anonim válasza:
Szerintem manapság a szemüveges lányok túl kevés bauxitfőzeléket esznek!
2010. júl. 24. 09:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Én mondjuk szemüveges srác vagyok, és olyan barátnőre utazok :D Szóval nem gáz... Am sok nő, ahogy mondod értelmesebb arcot kap tőle... Mert a disco-s csajok, nem valami értelem gazdagok(főleg a szőke és szemüveges XD)

Hord csak nyugodtan...

2010. júl. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!