Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szemüveges...

Mi a véleményetek a szemüveges lányokról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 08:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
barátnőm is szemüveges. Amúgy elsőre nem tudod eldönteni senkiről sem mert valaki az utcán kontaklencsét hord máshol meg szemüveget. Sexuális teljesítményt nem befolyásolja, ezt garantálom. 22/f
2010. júl. 24. 20:32
 12/17 anonim válasza:
Annyit hozzá tennék: Függ a szemüveg alakjától is, ha jót választassz, szerintem még hasznodra is válhat. Sexi, karakteres, inteligens. Ha arra gondolsz hogy kockának vagy butának, strébernek tünsz szerintem ez mostanság már nem divat.
2010. júl. 24. 20:35
 13/17 anonim ***** válasza:

"...Azért kérdeztem meg, mert szemüveges vagyok és érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások..."

Talán menj emberek közé. Komolyan gondoltad, hogy itt fogják neked megmondani az emberek, hogy mit gondolnak rólad? S ha bárki gondol is bármit, szerinted ezt befolyásolja a szemüveg? Szüleid nincsenek? Beszélgess kicsit velük.

2010. júl. 26. 07:45
 14/17 anonim ***** válasza:

„Mert a disco-s csajok, nem valami értelem gazdagok(főleg a szőke és szemüveges XD)”

Ne keverjük már ide a szőkéket, max. annyival kevesebb bennük az értelem, mint amennyivel több lesz ha felvesznek egy szemüveget. Azaz semmi különbség.

2010. júl. 28. 03:22
 15/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek. Barátnőm is az :D
2010. júl. 29. 22:13
 16/17 anonim ***** válasza:

„Mert a disco-s csajok, nem valami értelem gazdagok(főleg a szőke és szemüveges XD)”

Ne keverjük már ide a szőkéket, max. annyival kevesebb bennük az értelem, mint amennyivel több lesz ha felvesznek egy szemüveget. Azaz semmi különbség.

Ez mi? Természetes szőke lány vagyok,alkalmanként szemüveges. Nem értem,hogy a mai világban miért mondják azt valakire,hogyha szőke,egyből baj van Vele? Szerintem egy szőke lány ugyanolyan okos,vagy okosabb,mint egy barna,vagy fekete...Komolyan kiakadok a sok értelmetlen embertől...

2010. júl. 31. 19:01
 17/17 Luxurior válasza:
Ha valaki csak bottal tud rendesen járni, sajnáljuk, ha csak szemüveggel lát rendesen...
2010. aug. 2. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!