Mi a véleményetek a szemüveges lányokról?
"...Azért kérdeztem meg, mert szemüveges vagyok és érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások..."
Talán menj emberek közé. Komolyan gondoltad, hogy itt fogják neked megmondani az emberek, hogy mit gondolnak rólad? S ha bárki gondol is bármit, szerinted ezt befolyásolja a szemüveg? Szüleid nincsenek? Beszélgess kicsit velük.
„Mert a disco-s csajok, nem valami értelem gazdagok(főleg a szőke és szemüveges XD)”
Ne keverjük már ide a szőkéket, max. annyival kevesebb bennük az értelem, mint amennyivel több lesz ha felvesznek egy szemüveget. Azaz semmi különbség.
„Mert a disco-s csajok, nem valami értelem gazdagok(főleg a szőke és szemüveges XD)”
Ne keverjük már ide a szőkéket, max. annyival kevesebb bennük az értelem, mint amennyivel több lesz ha felvesznek egy szemüveget. Azaz semmi különbség.
Ez mi? Természetes szőke lány vagyok,alkalmanként szemüveges. Nem értem,hogy a mai világban miért mondják azt valakire,hogyha szőke,egyből baj van Vele? Szerintem egy szőke lány ugyanolyan okos,vagy okosabb,mint egy barna,vagy fekete...Komolyan kiakadok a sok értelmetlen embertől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!