Hátrány nálatok ha egy lány szemüveges? Van olyan fiú akinek tetszenek a szemüveges lányok?
2009. júl. 22. 10:40
1/10 anonim válasza:
Tudom lány vagyok,de ez a véleményem:ha az arcához illik a szemüveg keret akkor szexis is lehet,ha viszont rosszat választ akkor gáz az egész...
Nem tehet róla senki aki szemüveges,a kontaklencse drága.
2009. júl. 22. 10:55
2/10 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és szemüveges, nem mellesleg van barátom is már 2 éve. A szemüveg sosem zavarta. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha jót választasz, akkor az még fel is dobja a külsőd. De láttam már borzalmas választásokat is. Most vettem először kontaktlencsét kipróbálásra, és azt kell mondjam, hogy nem jön ki drágábbra, mint ha minden évben vennék egy új szemüveget.
2009. júl. 22. 11:01
3/10 anonim válasza:
Az ariiii :)
Persze én divatos szemüvegre gondolok, nem valami régi óriási 5000 dioptriásra. Az nem szexi...
De a szemüveg miatt nem indulsz hátránnyal egyáltalán, több szemüveges barátnőm volt, nekem fel se tűnt különösebben. Attól még szerettem és szerintem szemüveggel is nézhet jól ki az ember.
2009. júl. 22. 11:15
4/10 A kérdező kommentje:
nekem olyan van, hogy felül van keretje, alul nincs, bordó színű a keret, és közepes vastagságú szára van. am szőke hosszú hajam van...
szemüveg nélkül én szebbnek találom magam..
2009. júl. 22. 22:24
5/10 anonim válasza:
akkor vegyél kontaktlencsét, ha kipróbálod abba nincs semmi rossz
2009. júl. 24. 21:46
6/10 anonim válasza:
(lany vagyok)nekem olvaso szemuvegem van, de ahogy eszre vettem minden lany (akit ismerek es szemuveges) szebbnek lassa magat ha nincs rajtuk szemuveg :)pedig szerintem az jol all mindenkinek:Pes vannak lanyok akik meg swzebbek ha szemuveg van rajtuk :P
2009. júl. 24. 23:05
7/10 anonim válasza:
*szebbek*
2009. júl. 24. 23:05
8/10 anonim válasza:
En is lany vagyok ;) Van ket szemuveges baratnom, mindkettonek nagyon jol all. Ja! Es mindkettonek van baratja :)
2009. júl. 25. 02:25
9/10 anonim válasza:
Ha divatos szemüveg akkor még előny is:)
raksz fel képet magadról amiben szemüvegben vagy? vagy csak a szemüvegedről
2009. júl. 25. 06:08
10/10 anonim válasza:
Én szemüveges vagyok és van barátom 3 éve. Ő szerinte engem "öltöztet" a szemüveg, és nagyon jól áll. Nekem is jobban tetszik az arcom szemüvegben. Egyetlen hátránya, hogy ha odabújok hozzá, mindig le kell vennem, hogy ne legyen piszkos a bőrétől (mert ugye az emberi arc picit zsíros és rögtön összemocskolja a szemcsim :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!