Fiúk/lányok leírnátok mi a véleményetek a szemüveges, fogyszabályzós lányokról?
Nem feltétlenül vennék fel olyan fülbevalót, mert az úgy már túl sok. Amúgy sztem nincs semmi baj a szemüveges fogszabályzósokkal.
13L
Iszonyatosa felháborítanak az ilyen megjegyzések: "Fogszabályzó nekem tetszik."
Elmondanám, hogy semmi baj nincs a fogszabályzóval, gyönyörű szép fogaid lesznek, mikor leveszik majd! Nyilván nem viccből hordod, neked is meg kellett szoknod, meg a sok beszólógatást, de az ilyenekkel ne foglalkozz! Ismeretlenül is büszke vagyok rád, hogy a későbbi szépségedért teszel!!!
A szemüvegről meg annyit, hogy igenis jól áll ha jó fazont választasz! Az előzőnek üzenem, hogy vannak olyanok akiknek a szeme nem bírja a kontaklencsét és így szemüveget kell hordania... Aki szemüveget hord nem ember?!? Dehogynem!
A fülbevalóról meg annyi, hogy ízlések és pofonok, valakinek jól állnak a nagy színes fülbevalók valakinek nem. Neked kell tudni, hogy megy e a stílusodhoz, ízlésvilágodhoz! :)
#Jb
*** Fogszabályzó nekem nem tetszik.
bocsánat rosszul írtam!!!
Én azt gondolom, hogy egy csinos lányos a fogszabályzó aranyos. A szemüveg meg attól függ, illik-e hozzá. Van akinek rettenetesen jól áll. Szóval mindkettő alapvetően attól függ, hogy kin van.
20L
18:16-nak igaza van!
Van egy o.társam, aki kapott fogszabit!
Olyan jól állt neki, hogy kezdtem rá irigykedni :)
megkérdeztem az akkori bnőmet, h neki mi a véleménye.
"asszongya": A fogszabi nem áll jól senkinek!
Bassz. én kiakadtam. Hogy lehet vki ilyen?
Nyugika, biztos jól áll, és szerintem aranyosak a fogszabis-szemüvegesek:)
Szóval NAGY MOSOLY :):):):) és ne törődj azokkal, akik leszólnak, csak irigyek :D :D :D
Ja!
Nyugodtan hordj óriási függős-csüngős fülbevalót, hogy mindenki lássa rajtad: BOLDOG VAGY, SZÉP VAGY!!!
nekem is van fogszabályzóm szemüvegemet meg csak tévézéshez hordom:D
és már 6hónapja van barátom
igy ismert meg
és mindig azt mondja h enélkül fura lesz ha leveszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!