Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves korban kialakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves korban kialakulhat egy, egy - két - három éves kapcsolat? Vagy erről ne is álmodjak egyelőre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha teszel érte és hisztek is benne kis eséllyel lehetséges. És szeretet a legfontosabb hozzá.

Ha hülye, fake és hamis ribi kérdésekkel foglalkozol vagy ami rosszabb taktikázol soha.

2011. szept. 2. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Simán. De miétr 1-2-3 évben gondolkodsz? En 15 évesen azt hittem egy életen át együtt maradunk.
2011. szept. 2. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Könnyebb el hinni (jogosan), és az nem árt ha hisz is benne.
2011. szept. 2. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
nem lehet köztetek semmi:Dsoha...ezzel már törvény is foglalkozik sajnálom,nem amugy komolyra véve lehet szerintem,mondjuk ha ugyan annyi idős mint te akkor még jobban ha esetleg idősebb az kicsit nehezebb lehet szerintem ha meg fiatalabb az meg hát ha már nálad fiatalabb az már majdnem az ovoda szóval az meg már lehetetlen xD
2011. szept. 2. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Amúgy tizenhét éves lánynál vagy idősebbnél már 5-9 évvel idősebb pasi a jó választás.

De te még tizenöt éves vagy és sok szűz lány vagy friss p*ci vadász.

2011. szept. 2. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
igen, de ritka. én nem hittem benne, és sose akartam olyat hogy tudom hogy egyszer ugyis vége lesz. igy huszonévesen lett először barátnőm, ami persze nem garantál semmit. de legalább az elején van remény hogy komoly legyen és tartós is :)
2011. szept. 2. 20:15
 17/17 anonim válasza:

15 voltam, amikor megismerkedtem a jelenlegi párommal, 3 éve vagyunk együtt, pedig nem jósoltak nekünk sokat :)

szóval van ilyen ^^

2011. szept. 2. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!