Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szórakoznak velem a férfiak?
Minden kapcsolatnak, udvarlásnak az lesz a vége h kihasználnak,átvernek vagy van egy másik nő is a dologban.
Még csak azt se lehet mondani hogy könnyen kapható vagyok.
Fiuk mért rugtok még kettőt abba a lányba akinek már eddig is meggyűlt a baja az élettel?
N
1. a férfiak ilyenek de van pár normális ember.
2. ne buliba ismerkedj mert oda is csak dugni járnak:/
3. teszteld...:D
4. ne keseredj el ha kihasználnak mert mennyi más normális embert kellet volna még elutasítanod miatta
5. légy erős és ne szorakozzanak veled:)
a nők pont ugyanilyenek, simán rúgnak még párat beléd...
de hát ez van.
10:55 jól írta.
Viszont igen ez csak rajtad múlik. De nem értem miért csodálkozol hiszen a nők 99%a pont ilyen. Ha jön egy jobb férfi akkor váltanak. Ez nem rossz dolog csak az egódat piszkálja. Légy figyelmes és még valami: feleslegesen ne teszteld a pasikat mert semmi értelme és idegesítő is.
Köszi a válaszokat:)
Pár pasi hibája miatt nm itélem el az összeset,csak ez mostmár egymás után a sokadig és kicsit kiakadtam:S
Teljesen nyugodtan szoktam viselkedni,és egyáltalán nm ugy állok hozzá h "jajj ez is csak át akar verni". De vmiért mégis mindig ez történik..
Biztos bennem van a hiba, de remélem van olyan férfi aki egyszer majd eltud fogadni olyannak amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!