Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen ciki ha még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
még nem volt barátom és nem is csókolóztam még mert egyszerűen nem találtam még hozzám illő partnert ! lány vagyok és nem vagyok ronda semmi ilyesmi2011. aug. 29. 23:16
31/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. sőt. Majd 20 felett kezd ciki lenni de addig ezen a hülyeségen ne aggódj.
33/33 anonim válasza:
Na, ezt kapd ki. Én 16 és fél vagyok de nekem se volt még SEMMI! És igazából nem is nagyon akarok, nem tudom miért. Van aki tetszik, de annak vagy van barátnője vagy elérhetetlen. :S Amúgy én se tartom magam brutálisan rondának, de szerintem szép se vagyok.
Csak azt utálom mikor megkérdezik hogy: szűz vagy még? van pasid? hány pasid volt?
Aztán mikor megmondom, hogy nem volt még barátom akkor jönnek az ilyen kérdések, hogy: az meg hogy lehet? leszbi vagy? nem jársz bulizni, hogy nincs pasid, vagy mi??!
Na ezek a kérdések már k*rvára idegesítenek, na meg a legtöbb pasi egy dög, nem csoda hogy nem akarok pasit. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!