Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen ciki ha még nem volt barátom?
Dehogy ciki. Én 17 vagyok, (sőt nemsokára 18), és nekem se volt még kapcsolatom. Szép vagyok, jelentkezők is akadnak, mindössze még nem találtam meg azt, akivel el tudnám képzelni.
Valamint vmi mindig közbe jön. Vagy már foglalt , vagy messze lakik, vagy bekavar egy "kedves jóakaróm".
Szóval, nem vagy egyedül. :)
Na, van barátod? :)
Hát nem tudom, ezt én is kérdezhetném 18 éves fejjel :)
Bár fiú vagyok, és mégsem, nem találom az igazit, én meg szedet vetet lánnyal nem fogok, sajnálom.
18/F
Vannak lányok, akik kicsit zárkózottabbak, nem szeretik annyira felhívni magukra a figyelmet. Nem szeretnek kivágott, többet mutató, mint takaró ruhákban járni. Na ilyenekre a pasik gyakran nem figyelnek oda, hiába szép, csinosak. Aki szolid és nem követi az őrült trendet, az már nem is jó, igaz?
Lehet, maradi vagyok, de ez az őrült világ nem normális!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!