Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit tegyek! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy lány csak az a baj hogy személyesen nem tudnék vele összefutni sehol véletlenül! Igy ugye marad a neten ismerkedes! Màr nagyon régóta gondolkozom hogy felveszem msn-re de egyszerűen nem merem felvenni mert ugye elég sokan irták hogy inkabb személyesen érdemes ismerkedni! Ugyhogy ha tudtok segitsetek mar hogy tudom vele felvenni a kapcsolatot, hogy gyozzem le a felelmem es bezeljek vele? 17/F
2011. aug. 29. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok és...minden eddigi pasimmal msn-en ismerkedtem meg =)

vedd fel msn-re és írj rá...de ne azonnal :D.......mikor először ráírsz, akkor kérdezd meg tőle, hogy " remélem nem baj, hogy felvettelek "....ezután ha megkérdi, hogy miért vetted fel, akkor mondd azt, hogy szeretnél megismerkedni vele, meg élőben is :D....hívdd el randizni, és az élőben ismerkedés meglesz, mert sűrűn fogtok beszélgetni, meg találkozni, az biztos :D

2011. aug. 29. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel, beszélgessetek 2-3 napot, majd kérd el a számát és beszéljetek meg egy találkát, nem kell tudnia hogy mi a célod, elég ha annyit hisz hogy egy baráti tali :)
2011. aug. 29. 08:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

És még annyi hogy amikor felveszem akkor nekem kell nyomulosnak lennem vagy varni amig ő kezdemenyez valami temat?

2011. aug. 29. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Vedd fel, és írj rá!
2011. aug. 29. 08:59
 5/10 BlackSword ***** válasza:
100%

Nem, nem nem... Ne taktikázz... Nem vagy Te hadvezér... Bízd ezt a szakértőkre...

Először is vedd fel szépen MSN-re, aztán írj rá... Nem kell ajtóstól rontani a házba, de ne a cselekbe haljon bele a dolog... Be lehet menni azon az első ajtón is rendesen... Én is így csináltam, és bejött... Dumcsiztunk, aztán taliztunk, megcsókoltam, tegnap meg már nálunk is aludt... Bár mi kicsit idősebbek vagyunk 20/L és 24/F...

Hidd el, hogy a legjobb az egyenes út... Még a bugyihoz is...

2011. aug. 29. 10:02
 6/10 vámpír12 ***** válasza:
szia...én a te helyedben hallgatnák az előttem lévőre ,mert igaza van,tényleg úgy volt ahogy ö írta,...
2011. aug. 29. 16:47
 7/10 vámpír12 ***** válasza:
ÉS AZÓTA IS EGYÜTT VAGYUNK ÉS SZERESÜK EGYMÁST....20/L
2011. aug. 29. 17:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi meg fogom próbálni valahogy erőt veszek magamon! :)
2011. aug. 29. 21:13
 9/10 vámpír12 ***** válasza:
szia...nagyon szívesen, segítek ha tudok csak írj és én válaszolok neked...adig is legyél jó és ügyes légy,és ne félj sémitől...
2011. aug. 30. 08:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak is köszi megfogom próbálni!
2011. aug. 30. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!