Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
"Igen
velem pl össze akart jönni szinte minden csaj haverom
persze volt kivétel ugyhogy sztem létezik"
Ha összeakartak veled jönni az hol barátság? Vagy te minden barátodat megkörnyékezed? balf*sz..-.-
ma 22:34
1. elég ha a nevem leírod :P
2. ott irtam hogy nem mindegyik ezért létezik
3. azok a csajok ma már csak barátként tekintenek rám
Természetesen, ez nem is kérdés. Olyan jellegű fiú-lány barátságok léteznek, bár elég ritkán, ahol hasonló gondolkodásúak mindketten, jól el tudnak beszélgetni, megértik, kedvelik egymást, a lelki dolgaikat is nyugodtan el merik mondani a másiknak, stb. Viszont nem szeretnek egymásba, nincs meg a vonzalom. Ehhez azért kell egy érettebb gondolkozás. Ha ebből jutott a fiúnak is és a lánynak is és egyikőjük sem szerelmes, akkor elképzelhető ilyen barátság, én nem is egy ilyenről tudok.
Van olyan is, természetesen, mikor nem jön össze, az egyik beleszeret a másikba, vagy csak elkezd hozzá fizikailag vonzódni. Ellenkező neműeknél nagy esély van erre is. De nem minden esetben történik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!