Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg nem létezik fiu lány barátság?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:57
2/24 anonim válasza:
Szerintem van csak kicsit hosszabb folyamat után.Eleinte a srác ismerkedik a lánnyal mert szimpatikus és mondjuk úgy hogy tetszik neki....A barátság csak akkor müködhet ha nincsen meg az a plusz egyik félről sem ami kellene a "szerelemhez"..
Ez az én véleményem..
3/24 anonim válasza:
mármint azért ritka, mert sok esetben az egyik fél többet érez.
de simán lehet fiú és lány között barátság.
20:58
5/24 anonim válasza:
Aki átélte az mind azt mondja hogy nincs ŐSZINTE fiú-lány barátság! Én is...
6/24 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátom fiú. És nem érzünk egymás iránt csak barátságot, de attól néha felvetjük és nevetgélünk rajta, meg bókolunk egymásnak, de semmi olyat nem akarunk egymástól.
7/24 anonim válasza:
Nincs vagy nagyon ritka tapasztalatból monodm h általában valaki többet érez...
8/24 anonim válasza:
Uuuuuncsiiiiiiiiiiiiiiii
Van, akinél létezik, van, akinél nem.
Nálam létezik. Fiú vagyok.
9/24 anonim válasza:
de létezik-.- miért ne létezne? van 1-2 oan lány barátom akiknek mindent elmondok...de persze fiúk közül is...és van b.nőm:)
10/24 anonim válasza:
nincs. a srácok általában olyannal nem haverkodnak akivel nem vállalnának be egy egy éjszakásat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!