Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismerkednétek olyan ápolt, intelligens, jó indulatú, jól kinéző (bár ez relatív) sráccal, aki Heavy Metal zenét hallgat?
14:55
Judas Priest, Accept, Saxon, W.A.S.P., Shok Paris, Gravestone, Fifth Angel, stb. Tehát leginkább a '80-as évek bandáit.
Nos, valóban bennem is voltak előítéletek. Nekem a heavy metal-ról a durva, hörgős, sátáni zene ugrik be rögtön. Ebből ugye (majdnem) egyenesen következik, hogy aki szereti az ilyen durvaságokat, az nem valószínű, h olyan galamblelkű.
Persze - jobb esetben - senkinek sincs a homlokára írva, h az ilyen zenét szereti, szóval, ha előbb megbizonyosodtam, h jó lelkű, bánná a csoda. Sőt, még utóbb sem, tehát ettől adnék esélyt, mert azért ezek csak spekulálások. Aki ezért rostálna ki, az nem túl érett személyiség...
Valamint nem rég ismertem meg a vkit, aki szereti a metalt, és az összes fönt említett pozitívum jellemző rá.:)
Szóval ez nem lehet akadály. :)
15:09
Csak nagyon keveset, pl.: Stress, Rotor, Lady Macbeth, Fantom, stb.
14:55, az a csaj aki metalt hallgat, az 13 eves,vagy sik hulye?! Akinek valami eloitelete van a heavy metal-lal kapcsolatban, az valoszinuleg meg eleteben nem vette a faradtsagot, hogy egyetlen egy szamot is meghallgasson. Eloszor is a metal zeneszek valodi zeneszek, akik tudjak,hogyan kell egy hangszeren jatszani, nem csak elmenni valami X-factorba, vagy meztelenkedessel ervenyesulni a tehetseg helyett. Ha egyszer is vegig hallgatnal nehany death metal szamot, rajonnel, hogy a szovegek liraiak, versnek is beillenek, de persze ezt az agymosott, danubius-on meg hasnolokon nevelkedett emberkek ugyse fogjak felfogni, mert nekik a zene megallt nehany komputerizalt mondatnal es csocsrazasnal.
Hogy valaszoljak is a kerdesre, igen, es vszinu, hogy csak olyannal aki a rock zenet is szereti. Mert az azt jelenti, hogy az atlagosnal erzekenyebb lelke van, meg a rockerek sokkal lazabbak.
ma 16:49
Ez a "gyerekes" jelző nekem szólt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!