Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél kizáró ok lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél kizáró ok lehet az, ha a srác gizdább mint a lány?

Figyelt kérdés

Előzmények:

felkeresett egy lány egy társkereső oldalon, elkezdtünk beszélgetni. jól elvoltunk. aztán szóbakerült a külső. képcsere megvolt, ezután már kamozni is akart. megtörtént azis. fél óra után egyre jobban szemet szúrt neki, hogy milyen vékony az arcom. mondtam, hogy vékony alkat vagyok.

mikor megkérdezte, hogy hány kg vagyok, és hány cm,(178/54), én megmondtam, erre ő majdnem lehidalt.

5 perc mulva kam kikapcs valami ócska indokkal, és érezhetően megváltozott a kettőnk viszonya. szinte hűvössé vált a csaj. elkezdett beszélni arról, h a focista alkatú srácok tetszenek neki, meg stb. a rákövetkező napokban nem keresett. így hát kerestem én, de érződött, hogy egyáltalán nem akar beszélgetni.

meg kell jegyezni, hogy egy normál alkatú, vagyis inkább picit sportos csajról van szó, aki egy pár centivel alacsonyabb nálam.

tényleg ennyire befolyásoló tényező a külső?

mindketten 21 évesen vagyunk

2011. aug. 27. 22:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha nincs belül semmi említésre méltó, akkor miért is érdekelne ? Nyilván túl sok felszínes ri banccal találkoztatok vagy tényleg reménytelen esetek vagytok, erre ezt tudom mondani
2011. aug. 29. 00:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír. Köszönjük bejelentésed.
2011. aug. 29. 00:55
 23/23 A kérdező kommentje:

hagyjátok. hadd mondja el mindenki a véleményét:) én felzöldkezezek mindenkit.

kedves tegnap 23:58. min változtattál, és hogyan?

2011. aug. 29. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!